Wednesday, April 21, 2010

FORMULA APAKAH INI???? Sampai mengantuk aku dibuatnyaa....zzzzz

esok budak2 tak sekolah.... yey!!!!!! jom buat kek!!!

Dah pukul 1.51 dah??????? Apa yg MM dah buat beberapa jam yang lepas? Actually MM buat aktiviti DELETE mendelete (lagu2 kat blog ni dah lama delete dah.....sedih tau nak tinggalkan lagu Bang Nuar Zain ~ KETULUSAN HATI tu... and lepas tu lagu Datuk Siti Nurhaliza ~ BIARLAH RAHSIA...... )...

MM nak elakkan blog MM ni jadi berat sebab terlalu byk widget... tak mo la blog sampai 17okb.... Jelous la dgn blog COMEI yg cuma 88 kb je.... (Wah! COMEI mesti terkejut mana MM dpt pengiraan ni). Tu la Mei... aku ada MIRROR MIRROR on De Wall.

Selain dari tu....... yg buat MM jadi lambat tido sebab menyelesaikan formula kat bawah ni....

Cara nya cam ni....... (ada sorang adik tu bagi TIP ~ FACEBOOK TRICK)..... TAPI MM buat takde benda yg berlaku pun dik.......sian MM sampai berjaga ke larut malam....ni FB trick ke MM yg kena trick sebenarnya ni????

1. login akaun FB korang
2. tekan ni, [ up , up , down , down , left , right , left , right , b , a ]
3. pastu tekan enter
4. pastu cuba korang scroll bawah @ atas nanti nampak la apa yg berlaku

good luck~! >>smiley

Hmmmmm............. tak faham la Dik... pening dah MM.... nak tido jelah... Kalau ada sapa2 yg buat terjadi apa2.... PC meletop ke apa jgn salahkan MM tau! hahaha...

4 comments:

  1. MM... formula apa tu? up, up, down, down hehehhehe dah mcm up... up... and the way jer hehehhe

    ReplyDelete
  2. Entah la JS...nak kata adik junior I tu bergurau nmpk mcm serious je gaya penulisan kt alumni sekolah tu...mungkin ada something magic kot..

    ReplyDelete
  3. wah mana ko tau ni MM..kena ajar aku tau...

    tu la aku punya widget semua aku dah buang tinggal yg penting2 je skrg....

    kalau berat sgt lbt pulak bukak..nanti orang bosan menunggu

    ReplyDelete
  4. COMEI... tu la smlm aku ternmpk aplikasi tu kt satu laman web tetiba pagi ni aku cari dah ghaib plak..ank aku punya keja la ni clear all browsing history. tp yg pasti ko punya blog jauh lebih ringan dr blog aku.. tu yg aku jelous bebenau tuh!

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...