Wednesday, April 21, 2010

TAG DARI COMEISARI DAN TAG UNTUK ANDA JUGA!!!! SILA JAWAB!!!

MM baru balik dari beli barang2 kek, tetiba si COMEI hantar tag.....Thanks Mei!!! betapa sportingnya MM ni tau...... hingga busy tahap melampau ni (sebab tak sabar nak buat kek) pun masih menggedix depan PC ni..

Soalan-soalannya ialah :

1. Go to your photo files, select the photo folder.
2. Select 8 photos in that folder...~ jap tengah nak pilih ni...
3. Post that photo along with the story behind it ~ bab menggoreng aku no hal punya.
4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.~ MM nak balas dendam pada blogger yang pernah hantar tag pada MM sebelum ini.. jaga you all..

Gambar I



MM biasa la.... mana boleh pisah dgn cermin kan?
Org lain kalau tidur kat hotel tentu snap gmbr atas katil kan,
MM pulak lebih suka snap gmbr washroom,
lagi2 klu washroom kemilau2 memancar2 mcm ni...


Hari tu kan MM ada cerita tentang jahitan labuci pada jeans kan?
tetiba masa tengok tv 2 hari lepas
ternampak pelakon ni berjeans cantik berlabuci2....
MM ingat nak ambik gmbr jeans dia
tapi director tu asyik tunjuk gmbr bahagian baju ke atas je...
kempunan nak ciplak jahitan labuci dia..
ni le yg termampu kuambil setelah "gaduh2 manja"
dgn my IRP yg nak tengok bola


dah lama ambik gmbr ni... masa
makan kat highway nak gi KL itu ari
bila nmpk nama kedai makan ni
tetiba teringat anak sedaraku yg nama ILI...

Siapakah ILI? Itu kena tanya MS.
orangnya memang cun giler!!


majalah CERMIN ~ dah lama dah
gmbr ni duduk kt folder... snap sebab
tak sangka ada majalah nama CERMIN plak...
Mirror Mirror On De Wall..


Janji mesti ditepati.... dah lama ckp dgn SP...
hari tu ada ambik gmbr senduduk....tapi tak berwarna putih..
bila ada tag ni baru terjumpa
rupanya gmbr tu terselit kat folder


Ni si comot ~ kucing si Solehah anak sedaraku yg cun
tapi sayang dah ada boyfriend plak..


Ini? Ini la mama si Shashal... masa ni tengah berkabung
kemangkatan Sultan Johor (kiranya gambar ni memang patut
disimpan buat kenangan anak cucu).

Ok... gambar terakhir..gmbr kelapan?
Tu dah upload kat side bar yg berpusing2 tu...
Boleh diterima la tu kan..
cukup jugak akhirnya 8 keping....

Yuhuuu!!! Ok.... nak buat kek....

Sebelum tu....Comei suruh tag lagi 8 orang :
MM tag semua all my follower yg kat bawah ni...

Hahahaha.... baru betul2 meriah kan?
(sorry kalau ada nama2 yg tertinggal...
rasa2nya takde kot)
?

?

Kakasma
NuaK
Tifa
noieizan@teddy_bear81
Cik Num-Que
amirah
Bella
N.N.M.H
Siti Ruhayu Ab Rahman
Nia Nur Adriane. ..
HumanityLife
Syaquena
Mama Miraki
miss geez
akmal hacks
fatihahNapi
TTM
beautyislam4u
ahfiq2010
Adjla Hafizin
DJ aMm
Oh Malaysia!
SyahNas80 @ Nana

«
rose --{@ ibuRafiq @}--
Mrs Kelly Walther
luZfiQ
ZE
nEo..
Aida a.k.a Beardot
Jemari Seni
muhdbm
idayusof.
mamawana
AKU CENDERAWASIH
rodziah
eyDa
~Layla Yuki~
thesweetlittlecat
Liza
Eryati
ocha
PETKNODE
Fariza
Dr.Araz
orang muo
bbcute
Putri Cahaya a.k.a MiRa
Delimasari
-
|
0">
0" jsselect="links" jsvars="numPreviewItems:3;heading:MSG_LINKS;items:$this;showAllHandler:showAllLinks;transform:transformLink">
0" jsselect="sites" jsvars="numPreviewItems:3;heading:MSG_SITES;items:$this;showAllHandler:showAllSites;transform:transformSite">
0" jsselect="friends" jsvars="label:MSG_PROFILE_FRIENDS;showAllHandler:showAllProfileFriends;numPreviewItems:facesPerRow">
0" jsselect="activities" jsvars="numPreviewItems:2;heading:MSG_ACTIVITIES;items:$this;showAllHandler:showAllActivities;transform:transformActivity">
0">
0" jsselect="links" jsvars="numPreviewItems:5;heading:MSG_LINKS;items:$this;showAllHandler:showAllLinks;transform:transformLink">
0" jsselect="sites" jsvars="numPreviewItems:5;heading:MSG_SITES;items:$this;showAllHandler:showAllSites;transform:transformSite">
0" jsselect="friends" jsvars="label:MSG_PROFILE_FRIENDS;showAllHandler:showAllProfileFriends;numPreviewItems:16">
0" jsselect="activities" jsvars="numPreviewItems:2;heading:MSG_ACTIVITIES;items:$this;showAllHandler:showAllActivities;transform:transformActivity">
()
()
|
0)">
0)">
0">
()
0) || showBlockedFilter">
()
park Que
azham
c-idah
mekar
azizah aziz
Misz Qila =)
noorhodza
eriey
ibuani
senduduk putih
Tak lupa juga buat ...

«
-
|
0">
0" jsselect="links" jsvars="numPreviewItems:3;heading:MSG_LINKS;items:$this;showAllHandler:showAllLinks;transform:transformLink">
0" jsselect="sites" jsvars="numPreviewItems:3;heading:MSG_SITES;items:$this;showAllHandler:showAllSites;transform:transformSite">
0" jsselect="friends" jsvars="label:MSG_PROFILE_FRIENDS;showAllHandler:showAllProfileFriends;numPreviewItems:facesPerRow">
0" jsselect="activities" jsvars="numPreviewItems:2;heading:MSG_ACTIVITIES;items:$this;showAllHandler:showAllActivities;transform:transformActivity">
0">
0" jsselect="links" jsvars="numPreviewItems:5;heading:MSG_LINKS;items:$this;showAllHandler:showAllLinks;transform:transformLink">
0" jsselect="sites" jsvars="numPreviewItems:5;heading:MSG_SITES;items:$this;showAllHandler:showAllSites;transform:transformSite">
0" jsselect="friends" jsvars="label:MSG_PROFILE_FRIENDS;showAllHandler:showAllProfileFriends;numPreviewItems:16">
0" jsselect="activities" jsvars="numPreviewItems:2;heading:MSG_ACTIVITIES;items:$this;showAllHandler:showAllActivities;transform:transformActivity">
()
()
|
0)">
0)">
0">
()
0) || showBlockedFilter">
()

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...