Tuesday, April 13, 2010

JALAN-JALAN CARI MAKAN ~ MUSIM BARU

Oh... dah ganti ke pengacara rancangan Jalan-Jalan Cari Makan tu?
Si Sherina Chef Wan plak ke? Lamanya MM tak tengok program TV
sejak sikecilku asik sibuk dengan cheiyanya tu.. (Ceria 611)
pagi-pagi celik mata je dah cheiya.. ptg cheiya..malam2 cheiya..
Anyway...Tahniah Sherina... tahniah juga bakal bergelar ibu.


So, apa pulak program jalan-jalan cari makan kat blog MM plak hari ni?
Actually gambar-gambar kat bawah ni semua gambar dah basi...
diambil sepanjang bulan ni dan bulan lepas...
tapi nak upload asik malas je.. jadi
sebelum hpku semakin full.... (sampai dah tak boleh nak snap
photo lagi) maka biar le MM transferkan ke sini...





steamboat ~ RM13++ (makan utk 2 org dgn si Shashal)
di JJ Tebrau (Johny)




pancake ~ breakfast di Mc D... harga takkan uoll tak tau kan?
tapi MM pun tak tau sbb dah lama sgt...hehe..



yang ni mesti uoll tak tau sebab MM pun mulanya memang tak tahu :D
......kat Kota Tinggi (jalan nak ke Desaru)
MM suka asam pedasnya...
harga? MM pun tak tahu..
(belum sempat tanya my IRP)




donut? beli masa nak balik ke BP...
ni anak2 je yg suka makan..



RM18 kesemuanya..(lebih kurang mcm tu kot? tapi yg MM ingat less than RM20)
.. utk 4 org makan..
mamat yg jual tu siap bg sepinggan free extra sayur lagi...
jimat kan? teka kat mana?
Arena Megamall...

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...