Monday, April 26, 2010

LAWANYA SI ANNAHITA BAKAVOLI NI.....


Letih sungguh hari ni sebab membaca senarai pemenang award tu kat stage....jerit pekik audience benar-benar menggamatkan suasana...... diorg tu "pwewiiit2"dah macam MM ni Amy Search plak..... , tak kurang juga yang "booo " dan baling kasut Bonia, Alain Dellon, Hush Puppies mereka kat muka I ni, I pun apa lagi... ambik la kasut2 tu semua and bawak balik, muat2 pulak tu saiz kat kaki I.... rezeki orang nak bagi kan... diorg nak bagi face to face, tapi cuma agaknya malu kat I tu yang diorg baling je kat stage... terima kasih ya....hehehe.. seronoknyaaa..

MAAF...maaf.....jangan percaya..... cerita di atas hanyalah sebuah ilusi seorang MISS MIRROR ketika mengadap cermin.. mirror mirror on the wall....

CERITA BENAR IALAH :
Ramai juga penerima-penerima BEAUTIFUL BLOGGER award tu ya dan ramai juga yang tidak menerima..... SORRY LAAAA..... jgn kecik ati ya pada yg tak tersenarai tu......... JANGAN BERBURUK SANGKA...

Sebetulnya MM mengambilkira perkara-perkara berikut :

1) Mungkin blogger2 tersebut dah terima dari Mummy Gee sendiri..... takkan teroverdos plak kan.... penuh karang 1 almari.


2) Ada blog yang susah untuk masuk... ada yg tersekat di perjalanan, napa tah.... mcm stuck je...jd tak dapat nk dapatkan link.

3) Follower2ku pula terlalu baik hati, ada yang follow I tapi bila I trace, mereka tak tinggalkan link plak........... neway thanks ya following me....alhamdulilah tak semena-mena dah 100 lebih pulak hari ni...thanks everybody.

5 comments:

  1. salam.......................award ayu dah ambil..dgn senang ati

    ReplyDelete
  2. terima kasih Ayu...MM baru je balik dr blog Ayu and review...kelakar jugak Ayu ni orangnya...happening!! I like the way you write.. nmpk sempoi..

    ReplyDelete
  3. sis, syokkan bila kita di beri award or tag... rasa makin hampir gitu...

    ops...ayu ada hajat gak, datang bawa tag..hehehe,,jom
    http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/04/apa-aku-di-tag-lagi.html

    ReplyDelete
  4. thanks AYU..telahpun dijawab tag2 tersebut...check it out dear..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...