Monday, April 26, 2010

ANUGERAH BLOG/BLOGGER CANTIK

"Assalamualaikum dan selamat malam kepada non muslim (anugerah biasanya dilakukan pada sebelah malam).. Saya sungguh tak menyangka pada malam ni saya akan memenangi anugerah berprestij ini..... (sambil terketar-ketar)...:) tiba-tiba mendapat undian terbanyak pulak dalam ABPH ni (hehehe).... ada juga peminat saya ni... sungguh tak sangka!

Pertama sekali, saya ingin memanjatkan syukur ke hadrat Illahi kerana telah memberikan platform bernilai ini untuk saya dan anda juga bagi mencurahkan bakat (bakat merapu). Sangat-sangat saya syukuri jika dibandingkan dengan mak nenek kita dulu di mana sekiranya mereka ada bakat pun mungkin mereka hanya dapat mencurahkannya pada pokok getah saja... kita lihat la pada dinding-dinding gua di zaman purba, sebab tak ada blog la mereka menconteng tu...



ini ke "blog" orang2 zaman purba ??~ dinding gua yang penuh
hasil kreativiti puak primitif... nanti kita kaji semula ya..
hari ni nak cerita pasal lain..

PASAL AWARD!!

Berat sungguh nih!!! TERIMA KASIH banyak2 Mummy Gee.
Apa agaknya dalam ni, HOMEMADE CHOCLATE gamaknya....
sedap ni...memang cantik2...
MM ni puan-puan.. walaupun ala-ala gedix (gedik santai)...
ada keinginan nak belajar benda-benda COKLAT2 ni...(azam tu ada..
tapi cuma azam je la....perlaksaannya cuma dalam mimpi je)
very very FAR AWAY Puan Mummy kita ni dari rumahku ini....
"ku di sini...kau di sana...entah bila bersua "~ lirik lagu Kaza
lagi satu... very de busy MM ni puan-puan...
masa selalu cemburukan I.. mengalah PM.
Datin la katakan....(you all yg cakap bukan aku ya!)

Ini ler sijil award tu.. WAH!! Keren banget ya!

Oh... ada syarat-syarat plak?

Sesiapa yang dapat award ini dikehendaki :

1. Buat 1 Entry Tentang Award ini (Copy badge "BEAUTIFUL BLOGGER AWARD"untuk letakkan diblog anda) - DONE!
2. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut- DONE!
3. Senaraikan 15 blogger sebagai penerima Award - DONE!

PENERIMA AWARD KALI NI IALAH :

  1. Comeisari
  2. Citarasa Rinduan
  3. Aiin Abdullah
  4. Fifi Rahmat
  5. PinkTribe
  6. Noryanti
  7. Mashimaro
  8. Mamarazzie
  9. Kak Asma
  10. Mwdah
  11. Mzhany
  12. Olivia
  13. nanacute ~ sorry terlupa you punya URL...tp selalu kalau MM nampak kelibat u dlm feedjit tu MM singgah balik untuk membuat kunjungan balas
  14. 2 lagi akan difikirkan kemudian... penat betul menulis link2 mereka ni..... berjalan dr 1 blog ke satu blog utk dptkkan URL.... penat kan?
Oleh kerana award ni ditulis BEAUTIFUL BLOGGER dan bukan HENSEM BLOGGER.. maka MM hanya anugerahkan pada yg wanita shj. Harap maklum.

Kepada yg dah memberi award pd MM sebelum ni diucapkan jutaan TERIMA KASIH...sebab u all dah beri takkan la MM nak bg balik pd uoll kan...





9 comments:

  1. terima kasih la sbb bagi award tu pada comei ye....hadiah duit tak de ke?????

    ReplyDelete
  2. alhamdullilah........
    sukanya dpt anugerah....
    sure ayu buat tugasan nie..tq

    ReplyDelete
  3. Mei ~ duit ko tanya Dato' Siti la...aku walaupun dikatakan menang award ABPH ni aku cuma dpt untuk kategori ARTIS PALING POPULAR DALAM MIMPI, hadiah pun keta menan je...nak buat guano... :P

    Ayu ~ nanti MM nak tengok ya..mekasih, susah2 je...dh mcm assignment plak ya.

    ReplyDelete
  4. Hohooho . .
    thnx dear cz sudi kasi award tu.
    appreciate sgt2 tp b4 dat i dh byk dpt la dear. nnti i buat klu sempat ye

    ReplyDelete
  5. lohaaa miss mirror
    waahhhh aku dapat award...
    nanti aku pasang di entry baruku
    terimakasih miss mirror yang beautiful.. :*

    ReplyDelete
  6. @Olivia ~ sama2 Olivia yang cantik manis... simpan baik2 ya!

    @Aiin ~ simpan je.. I pun sebelum ni dh dpt 3 award..tp still buat just 4 fun dear.

    ReplyDelete
  7. Hihi nk tnya siapakah nanacute itew... Hihi nk kompemkn.. Hihi

    ReplyDelete
  8. Syahnas80 ~ Nanacute tu sapa2 je yg nama Nana dan mukanya cute miut...hehe.

    ReplyDelete
  9. http://nanacute80.blogspot.com/

    ha betul la tu...awak la orgnya tu...ishhh tak nk ngaku plak

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...