Monday, April 26, 2010

TAG DARI AYU

Ini adalah second time MM menjawab soalan tag yang ada angka 8 seperti ini.... kali ni pula datangnya dari PUAN AYU kita, seorang blogger berwawasan yang ceria orangnya....Syabas!!! Semoga Ayu berjaya mencapai cita-cita Ayu tu.... tiada yang mustahil.

Thanks Ayuu!!! MM memang teruja ni.... MM memang sporting bab2 gini..... no problem....

Ini soalan-soalan tagnya puan-puan....

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder ~ nasib baik ada lagi kat recycle bin belum delete sepenuhnya.
2. Select the 8th photo in that folder.~ as you can see, MM dah "circle"kannya tu...
3. Post that photo along with the story... hehehe...nantikan jawapannya..
4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.... akan difikirkan.

Nak ikutkan ini bukan 8th folder tapi ini la satu2nya folder
gambar yang tinggal.. tu pun kt recycle bin.... MM ni tak
suka simpan byk2 gmbr dlm hard disk.. nanti
loading jadi slow...
pen drive ada... tapi jarang pakai sebab malas
nak buat kerja-kerja "penyambungan" pada
my lappy yang "antik" lagi "veteren" ni...


Baiklah puan2... gambar ke 8 yang MM bulatkan itu ialah ......emm..sorry ya.... disebabkan gambar2 pada foto ke8 tersebut adalah foto beramai-ramai dengan bini orang, laki orang dan macam-macam orang....... MM tak dapat nak uploadkannya sebab belum minta izin dari yang empunya badan... almaklum la kan..... nak minta izin one by one di mlm2 buta ni masa tak mengizinkan pulak.... jadi.... (ok je la kan alasan ni??? jgn marah..hehe...) Tapi kalau you all nak tau apa benda sebenarnya gambar yang cenonet sgt tu.... baiklah MM terangkan.....

Gambar-gambar tersebut adalah beberapa keping gambar yang sengaja MM snap secara bertindih, kesemua gambar tu adalah ikhsan teman2 sepersekolahan setelah berjaya menjejak kasih di FB, blog dan sbgnya.

Nak tag lagi 8 orang blogger? Oh sebenarnya hari tu dah tag dah.... tapi you all belum jawab tag tu lagi...( kecuali Mama Miraki je.....thanks Mama) oleh itu sebelum blogger2 tersebut "terhutang" lebih banyak gambar, tak sampai hati la pulak MM nak tag mereka lagi..... tak TEGA rasanya walaupun MM ni sebenarnya blogger TEGA (sila fahami maksud tega itu ya).

2 comments:

  1. salam MM...wow, i like, yang buat ala2 best tu,,.dh dok dlm tong sampah pun MM sudi upload balik...u the best..

    nie nak faham maksud tegar nie...rasanya lah kan, ayu kurang faham...tolong jelaskan eik..heheheh

    ReplyDelete
  2. hahaha..tega tu mcm kita TERGAMAK let say mcm lirik lagu ..TENDA BIRU ni..

    ( korus)
    Tanpa undangan , Diriku kau lupakan
    Tanpa utusan . . . Diriku kau tinggalkan
    Tanpa bicara . . . Kau buat ku kecewa
    Tanpa berdosa . . . Kau buatku merana
    Ku tak percaya . . . Dirimu TEGA
    Nodai cinta . . . Khianati cinta

    Tega dlm lirik tu maksud dia TERGAMAK..
    Kalau blogger TEGAR pulak lain...sama juga mcm perokok tegar.. maksudnya dia buat benda tu habis2an.. mcm kita ni kot? hehehe...adap PC 24jam. Tegar la tu.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...