Friday, April 16, 2010

NAK NGURAT AWEK KENA BAGI BUNGA KE?


SHOUTMIX AKU YANG MACAM BISKUT

Kalau orang lain tak bubuh shoutmix sebab takut loading lambat (tak pasti la pulak...rasanya biasa je kot melainkan kalau blog terlalu sarat dengan widget2, video and so on). MM pulak ada sebab-sebab lain... sebab "peminat".... :P ~ hari tu ada "peminat bertuah" main terjah-terjah kat blog I ni lepas tu menyamar jadi Miss Mirror (mm) plak...............sampai hati dia...memang nak kena ni!!! Nak menyamar lagi tak??? I give you an ultimatum...either you stop or I bungkus you masuk almari.... Almari? Tetiba teringat kata-kata itu....

"Rasa macam nak bungkus you masuk almari je..... hari-hari boleh tengok".... ok ke tak ok ayat ni kalau nak ngurat awek? Ok la kan... rasa macam dihargai je.... tapi tak semua girl boleh terima ayat macam tu.... kawan I sorang terus blah bila secret admirenya cakap macam tu.... macam patung barbie doll plak nak display2 kat almari kan... tapi kalau MM, tengok le pada ayat tu bagaimana ia diucapkan.... sama ada dgn penuh" penghayatan" atau sekadar kata-kata copy paste je.... kita boleh lihat kejujuran tu melalui intonasi suara, lontaran vokal yang mantap.

Nak ngurat awek memang kena ada skill..... ayat kena la power.... tu la kadang lelaki ni rupa pun tak penting sangat....kalau muka hensem tapi nak cakap pun tergagap-gagap.... errr errr awak..... err... gulp!!!!..... tak macho la kan... I tak maksudkan sesiapa.... ini contoh je... lagipun ..... dunia ngorat-ngorat ni dah 12 tahun I tinggalkan... tak pasti sgt selera awek skrg mcm mana... mungkin nak kena bagi bunga kot... bunga walaupun murah and sekuntum..... org yg terima rasa dihargai.... tapi tengok gak la.... kalau dia dah tak minat langsung pada you.. you bagi dia sebuah TAMAN BUNGA pun dia tetap reject you.

Ok....lupakan kisah ngorat2 sebab nanti kalau my IRP baca ingatkan MM ni berblog nak ngorat orang plak.....hari ni untuk you all....shoutmix chock fudge I muncul lagi.... (sebab hari ni I dah blogwalking....jadi kesian la kan pada blogger yg dah kujengah blognya tu kalau "tuan rumah" ni pulak tak sediakan "wakaf" untuk berhenti and say "Hai.." " Salam", "Nice blog (nice tak?) :D".....

SHOUTMIX ALA BISKUT






Selamat Berblog Dan Bergembira Dengannya!!

4 comments:

  1. MM... Kalu yg ngorat tu org kita suka bagi biskut tiger sebungkus pon takpe hehehhe

    ReplyDelete
  2. ada lagi ke zaman orang ngurat2 ni sekarang...heheheheh...semua ngorat kat internet aje kot...

    ReplyDelete
  3. zaman aku bercinta dulu pun x pernah dpt bunga

    ReplyDelete
  4. @Jemari Seni ~ betul3...kalau dah suka apa dia bagi pun kita suka.

    @Mama Miraki ~ ya ke Mama..nak kena tanya Ain la...lama sgt dah tiggalkn donia pernguratan.

    @Comei ~ IRP pun bg aku bunga bila aku merajuk je...hehehe..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...