Saturday, May 1, 2010

AKU DAN SI GEDIK

Seperti yang Comei cakap.... MM ni suka main masak-masak...
so, sesiapa yang tertanya2 kat mana shopping complex terdekat
utk mendapatkan barang2 "budak2" main masak2 ni..
hari ni MM kongsikan...


harga ada tertera di dlm pix.. nak buat MEE KUNING ke, karipap ke.. pizza pun kalau malas nak lenyek pakai tangan...lenyek je pakai mesin ni...MM je belum beli sebab ovenku yg meletop itu hari belum dibetulkan lagi...


acuan mcm ni MM dah beli dah masa zmn2 baru nak mula "hidup" tapi cenonet sgt untuk 2 org makan...so, nanti kalau oven dah tak meletop lagi..MM beli plak yg ni...baru RM13 lebih..

Lokasi : Giant Plentong... baiknya hatiku ini mempromosikan Giant plakss...bukan selalu I pegi Giant... kan I selalu pegi JJ....

waktu MM tulis entry ni...MM ditemani oleh "peminat setiaku.."

DIE HARD FAN I dia ni.... sgt2 comel..

cute...

comel

manja

gebu

baik hati..

gedix..

?

?

?

ta daaaa!!!!



si oneng yg manja

penghibur MY MIL di kala kesunyian....

tengok le tu...
menggedix tengok Mama Longnya bersiap-siap...





mama long nak jejalan jap lagi...
babai oneng...
jaga rumah....
tak mo nakal2...






4 comments:

  1. Berapa banyak gedik da...?

    ReplyDelete
  2. haha.. xde geng lah nk menggedik.. ;p

    ReplyDelete
  3. @MS ~ gedix kan kucing mertua aku nih..kalau aku blk kg mesti nk tido dgn aku...gedik le tuh.

    @rhapsody Lin ~ jom kita menggedix sakan!

    @cik epal ~ mmg tersangat comel kucing my MIL ni...comel n gedix.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...