Saturday, May 1, 2010

WASIAT??????????

First sekali..... MM nak ucap SORRY kpd pengunjung2 blog Miss Mirror ni sebab semalaman ni MM busy sikit... almaklum ler menantu mithali katakan........ thanks le sudi menjenguk....
Tetapi tersangatlah terkejutnya MM hari ni... bila pagi ni tiba-tiba dikejutkan dengan wasiat.... alahai dah dekat sgt ke harinya tu sampai menurunkan wasiat tu cik kak?????? Nauzubilahiminzalik....
Bagaimanapun..MM terima kasih la kat COMEI yang selalu mengenang daku dlm tiap wasiat/tag2nya.......... tapi kali ni agak berat sikit la MM nak tunaikan wasiat ni.....sebab bendalah yg dia wasiatkan pun tersangat berat utk MM pikul nih.......





NI HAAA...... memang comel je........
Ish....dah la bagi wasiat siap bagi syarat plak
tak patut bebenor...

1. Thank & link the person that gave you the cow
2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active
~ oh kali ni MM nak bagi pada yang TAK AKTIF....... statik je
bloglist aku bahana ketidakaktifan mereka berblog...jaga ko!!
Doyok
Cikli
Hajah Illa
Mekar
Senduduk Putih
(kesemua mereka yg disebutkan ada di dalam bloglist I sebelah kanan...sila klik
untuk berkenalan dengan mereka...penat la nk
copy paste URL)
sapa lagi ya 2 orang????

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat...
"Wahai penduduk2 KASHMIRKU....dengar sini hamba ingin berbicara, adalah berdukacitanya
hamba di pagi ini kerana Orang Kaya Kg Sepening Lalat sudah menunjukkan tanda-tanda..
oh tak sampai hati hamba ingin meneruskan kata2 hamba.. paham2 sendiri la kan...
Oleh itu orang kaya telah berbesar hati mewasiatkan lembu kesayangannya ini
untuk dijaga oleh 7 orang blogger yang TAK AKTIF.. maka hamba telah
memilih tuan hamba semua... sudi apalah kiranya tuan hamba menjaga lembu ini untuk dihambat di bawah rumah tuan hamba dan dijaga bagai anak tuan hamba sendiri tanpa
pilih kasih. Sekian. Terima kasih."
yang menurut perintah.
MISS MIRROR BINTI UNCLE DON

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
maaf... saya bukan penonton tv yang tegar...tapi kalau you kata
"TENGOK"....... hari2 I "tengok" tv.......lap2kan habuk2..
so, jawapannya sambil "Tengok" tv sambil tu I bawak kain pengelap..

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
~ suka makan belut (eel) tapi bukan yang fresh dari ladang
makan belut di Shushi King
~ as a jawanese ~ I like gatot and gaplek ~ sgt2 pelik sbb you all memang
susah nk jumpa zmn skrg ni
~ no. 3 ~ termakan guli dgn tidak sengaja masa kanak2.

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
~ ya...dipersilakan tengok sendiri

7. camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...kat mana???
~ eh dia ngorat aku lah!!! of course!!! takkan aku ngurat dia plak...tak ada skill lah... actually
dia adalah best friend I dan akhirnya jadi tunang dan akhirnya berkahwin...
OK la......... babai...

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...