Saturday, May 1, 2010

CERITA PANAS

Pada yang tak tahu... hari ni kat sini cuaca sangat PANAS.............mengalah cerita-cerita panas yg selalu orang SPAMkan pd HP kita tu..... you all nak tahu..... ada orang sampaikan cerita pada I...video2 yg konon PANAS sgt yg diorg SPAMkan pada HP dgn cara SMS tu sebenarnya....


?
?
?
Sorry... tergendala sebentar nak "high"kan kipas ni.... PANAS SUNGGUH!!!


Video yg dikatakan PANAS tu sebenarnya... TAKDE BENDA pun.....kalau ikut logik takkan la org tu bo*** sgt nak hantar koleksi video ke( tah apa dia tulis lupa plak aku).... dah lama tak dpt sms bendalah tu... macam tau2 je I dah fedup dgn sms murahan spt itu.

Sebenarnya itu cuma strategi diorg nak berbisnes je... org jual barang je lah... bukan jual video panas pun.... gitu la ceritanya menurut sumber yg pernah cuba nak "CSI"apa benda yg tersirat di balik sms misteri tu. Betul ke tak... wallahualam.

Tapi cuaca kat sini memang panas terik hari ni... you bayangkan la... I adap PC ni dah la rambut ni rimas semacam......... I malas nak cari getah rambut entah kat mana hilangnya kat rumah MY MIL ni......then I ambik la sun glasses kat dressing table ni (datin..biasa la...mana boleh berpisah dgn sun glasses kan?). I pakai bukan utk mata, I saja nak buat skaff rambut utk cekak sikit rambutku yg berjuntai ke dahi... panasss!!!..... my roomate (you tahu tak sapa itu my roomate?) budak2 remaja skrg ni gelarkan bakal suami diorg tu "bakal roomate"...so, tak salah la kalau I pun nak gelarkan my IRP tu MY ROOMATE? My roomate tegur I..

" ni apa pasal dlm bilik pun pakai spek hitam ni??" hehehe... dia tak tahu ke panasnya cuaca hari ini.....bininya ni dah rasa mcm duduk dalam oven.... rasa macam nak mandi berkali-kali... kalau boleh nak berendam dalam bathtub campur ais je.

Tak pernah la I rasa panas sgt mcm ni... ada la dulu2 time dlm pantang... tu pun sbb berbengkung, pakai stokin dan makan jamu.... skrg ni tak pasal2 panas semacam.. you all kat sana panas tak??

Ada pulak hari tu orang bawak cerita kata KIAMAT SUDAH DEKAT (siap bagitahu tarikh & tahun plak)..... ishhhhh!!!! Hanya Allah saja yg MAHA MENGETAHUI segala yg ghaib.... kiamat itu adalah rahsia Allah.

Byee.... nak mandi lagi...... tak jadi gi Melaka hari ni... Oneng pun sgt gembira Mama Longnya tak jadi gi Melaka... so, ingat malam ni nak date dgn "my roomate" makan cendol BP ~ utk mengurangkan suhu kepanasan yg melampau!!!

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...