Saturday, July 3, 2010

ENTRY KELAM KABUT.....

Cuba baca tulisan yang tertera pada tin ni??? Hari tu sapa yg kata tak pernah nampak rupa bentuk makanan ni?



Hahaha...... sesaja je nak try test tahap kepantasan anda membaca tulisan Jawi........ lahaiii.... bukan orang Johor la kalau tak tahu membaca tulisan jawi puan2....

I pun nak cepat ni sebab ada appointment dgn orang pagi ni, pukul 10.00 nak dtg rumah........ so, youall belek2 la resepi sedap ni kat sini.... sedap plak awek ni punya resepi.. Selama ni tak terfikir plak nak bubuh minyak sapi. Lepas ni MS yg hantu dgn resepi ni boleh la mencuba sendiri di rumah... mudah je... yg penting ada makanan dlm tin spt gambar di atas.

Apa yg nak kuhidang pd tetamu I pagi ni ya.......


ni ler yg I buat....... sedap mmg le sedap pai ni tapi terkurang comey la....

Ok la...... babai...
dah dpt baca blom tulisan kat atas tin tu?
Bohong la kalau tak pandai baca kan...... apa2 je la Miss Mirror ni..
kalau nak test org sangat, suruh la mereka
buat tulisan Khat ke...
Ha tu baru mencabar kewibawaan.





2 comments:

  1. kacang pol cicah cgan roti arab pun ngam dak ... tapi time demam sekarang ni selera dah ditarik balik sikit,selera dan keinginan nak makan itu ini memang tinggi tapi bila dah buat, makan sikit jee...

    ReplyDelete
  2. oo Mummy demam? kat sini pun bebudak tgh selsema. Kacang pol tu ingatkan dh tak terjual kt pasaraya, semalam nmpk kt pasaraya fofular tu ada plak.. tu yg MM beli setin je buat suka2 klu2 rajin ingat nk buat la. Aritu buat guna kacang panggang biasa mcm tak berapa sedap sgt.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...