Thursday, July 15, 2010

ENTRY KHAS UNTUK X-SMKSM SAHAJA

RSVP menurut wikipedia ialah "Répondez s'il vous plaît", a formal French phrase that means "Please Reply." It is with this meaning that invitation cards and similar documents are often marked with "RSVP" ~ Translation ini utk rujukan anak2 I... dan I juga...

Hari ini dgn menurut titah perintah ahli kelab SMKSM Group, I telah mengeluarkan RSVP event di FB utk semua ahli kelab peminat tersebut walaupun tarikh REUNION masih belum dapat ditetapkan lagi...... tujuannya utk mengenalpasti berapa ramai yg berminat utk pegi. Senang nak budget.... agak2 tak ramai.....terus tekan butang CANCEL... (boleh ke macam tu?... tapi sebenarnya tidaklah akan seteruk itu.. akan diusahakan untuk merealisasikannya).

Agak-agak marah tak orang ya..... I yg keluarkan invitation tu pastu I yg tak dpt pegi?

Rasanya tidak kot........ I kan cuma menjlnkan amanah & tanggungjawab memenuhi impian fan2 shj........ tidak lebih dari itu, so, pada yg betul2 available utk pergi, I serahkan bulat2 tugas seterusnya utk mereka.. harap2 mereka faham situasi I ni......

Oleh itu, kpd " rakan-rakan hingusan" I yg mungkin terbaca n3 I ni....... jgn lupa hadirkan diri utk memeriahkan majlis tersebut jika berkelapangan....pada bulan SYAWAL tahun ini...tarikh sdg dlm perbincangan reramai ni.. Beri kerjasama kpd Mr. A selaku admin... sehingga sekarang masih belum dpt diputuskan AJK Batch SPM 90 lagi.... Perlantikan AJK ini dilantik dgn tujuan utk melicinkan lagi perjalanan program, membuat kutipan bayaran (budget tak tau lg sorang kena byr berapa)......

Uoll bayangkan la REUNION ini utk batch dr zmn kita2, zmn senior2 kita, super duper senior pastu sampai la era milinium punya batch yg nk join tu......... tentu la ramai kan.... so, jika uoll tak keberatan tu........ pegi la calling2 si A tu.......tanya2 sikit kot2 dia perlukan bantuan tenaga ke apa ke...... aku rasa utk reunion kali ini aku mmg confirm tak dapat join la...... aku kalau bulan Syawal kan memang sibuk memanjang... Jadi sapa2 yg sah dpt join tu.... sila2lah rewang dgn rajin.

p/s: lapang sudah otak aku dah tulis kat sini...... selagi tak ditunaikan amanah dan pesanan orang ni....... risau aku!!!

Batch 89 ~ dah siap sedia utk buat gerak gempur tu...... so..... apa lagi!!!!

2 comments:

  1. entahlah MM..... aku pun tak pasti boleh pergi ke tak sbb cotiu sekolah dah berakhir masa raya ke-3 atau ke-4, mungkin aku ada kat kg sampai raya ke-2 saja. raya ke-3 blk KL sblm tu kena nyingah kat Melaka dulu. MMg padat la jadual... nak janji pergi karang tak pergi mcm mana lak ye... tak pergi mcm mana lak yer... mcm tak menghargai kesungguhan kawan lak kan..

    tp kalau pada aku keluarga aku pentingkan dulu... so faham2 la yer... agak2 apa keputusan aku

    ReplyDelete
  2. ramai jugak yg merungut mcm tu BB, Syawal ni masa agak terhad... kalau mcm tu..nak kena tukar tarikh lain ke?

    Kalau ko tanya aku apa keputusan ko... aku rasa kita tukar je tarikh lain yg mana semua org boleh join dgn gembira..

    Aku walau dlm apa jua situasi, memang dah tak boleh join lg...takde green light dah nk gi reunion2 ni lg..sbb tu aku hanya mampu jadi si tukang sampai je.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...