Friday, July 16, 2010

TAK UPDATE BLOG SEBAB BAYAR "HUTANG"

Apa yang ada di wall FBku hari ini .......oh anak dara manis tu menulis...:

"Harga petrol, diesel, gula dan gas LPG naik berkuatkuasa mulai tengah malam ini. Petrol RON 95 dan RON 97 serta diesel naik 5 sen.Manakala harga gula pula naik 25 sen, dengan gas LPG naik sebanyak 10 sen sekilogram. Kenaikan semua harga tersebut akan berkuatkuasa mulai tengah malam ini."

Ramai wartawan sambilan kt I punya FB ni....hehe...thanks Hany..... apa lagi tulisan seterusnya, mari kita scroll down lagi...

"B3 TIJB Reunion - 6 - 7 November di Port Disckson"..... khas untuk bekas pelajar Bangunan 3, TIJB Spm 90... jika ada bekas pelajar TIJB yg terbaca ni yg nk join......sila leave yr msg kt chatbox tu ya....

Scroll Down lg..

Mr. A bersedia utk mengadakan mesyuarat AJK Grand Reunion SMKSM 2010 di Kahsmir....bermula minggu ini... apa2 call beliau.

Itu je yg I nak update hari ni........ semua gara-gara bayar hutang~~hutang insomnia semalam telah membuat I tido sampai tak ingat dunia dan tak update blog... tobat!!! tak nak insomnia2 lagi..

baju rayaku..... (dlm mimpi.....tido lama sgt)

3 comments:

  1. hany pon dpt msg semlm, mz msg psl minyak...huuu tensiii gak...

    ReplyDelete
  2. wahh..mimpi baju raya yang cantik..hehe

    ReplyDelete
  3. @Hani ~ I pun nak kena diskus balik dgn driver anak2 I s/ada utk up harga atau sebaliknya...yg bagusnya pakcik tu jenis tak kisah tp kesian plak..

    @Adah ~ mimpi dan juga impian...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...