Tuesday, September 14, 2010

SAKIT HATI!!!!

Sebelum tu I ingin merakamkan ucapan takziah buat keluarga Ustaz Zakaria kerana telah kembali ke rahmatullah pada malam ini. Semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang2 yg beriman.


Tentang tajuk di atas pula ialah...............

Hatiku sedang sakit ati!!!! Dah lama I tak bukak email..... memang I ni jenis malas nak bukak email melainkan kawan2 sms suruh bukak baru I bukak (ketika kecemasan shj). Tetiba bila bukak..... I terperasan ada msg dari diri I sendiri..... maksudnya nickname I tertera kat situ.... pastu I klik.....msg tu dah forward2 kat kwn2 I.... I cek email address (address tu dari address YM yg I guna).

TIADA MAAF BAGIMU!!!!

Benci!!! Sungguh memalukan!!!
Bila masa plak la I jual viagra???!!! Napa guna email address I ha ?? Pastu forward2 kat kawan2 I pulak, malunya dgn mereka itu!! Hari tu berdekah I ketawakan "teman hingusanku" kerana masalah sebegini..... tetiba tak sangka plak skrg kena batang idung sendiri......

P/S : Untuk pengetahuan..... saya tidak menjual VIAGRA!!!! Sama sekali tidak!! Sesiapa yg menerima email FITNAH itu tolong abaikan!

7 comments:

  1. E-mel spam daripada gagak hitam kut? Mungkin MM pernah balas e-mel mereka dengan bahasa yang kasar?

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    spam e-mail.. abaikan saja la miss ye..

    ReplyDelete
  3. KENGKAWAN - jika I penerimanya I boleh abaikan...tapi skrg masalahnya I yg telah terfitnah menyebarkan SPAM tu menggunakan alamat YM I..dah la jual viagra..sungguh memalukan!

    MS ~ tah la...tp mcm mana la dia boleh fwd kat blogger2 BS tu semua guna alamat aku...dia fwd kat HYH, kat Nora, dan ramai lg...termasuk la kenalan2 rapat... tak kuasa aku nak jelaskan kat diorg...

    ADAH ~ Hati2 tau...itu ari kwn I kena mcm ni...mati2 I ingat mmg dia jual viagra...last2 arini giliran I pulak.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. hehehe..... Tok pun dah kena, terperanjat gak aku...kengkawan aku pun dah ramai kena...jgn aku yg terkena udah ler...

    ReplyDelete
  6. hai BB... Selamat Hari Raya!
    Jap lg giliran ko plak kena la tu.. :D ... jaga2!

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...