Wednesday, November 10, 2010

Biar Takde Api.... Jgn Takde Air....

Pilih antara 2.... mana lebih ok..... takde api atau takde air??

Hari ni.... seharian rumah I takde air..... siann I.... pagi tadi dah mandi guna air tangki yg masih tersisa... malam ni maybe mandi embun je... kalau hujan turun...nanti kitorg main hujan.... hehe...
Nasib baik la makanan semalam masih berbaki di fridge.... lalu I panaskan je sup tu...

Water dispenser waktu pagi tadi masih penuh, setakat utk minum 2 beranak (me and shashal ) masih ok lagi... now tentu dah habis.. 2 kanak2 yg baru balik sekolah ni pun tgh busyuk belum mandi..... heee busyuknya ayang mama ni...... main apa la kt sekolah tadi?

Boleh tak kita tumpang mandi kat sini ni??? :P


stulang laut...


pantai lido...

12 comments:

  1. huhuhu memang payah tak de air miss mirror,takde api lagi ok.tapi kalau tak ada air...semua tak boleh buat

    ReplyDelete
  2. air..air..nak air..biar takde api woo0o0o

    ReplyDelete
  3. HONEY - klu takde api...at least ada lilin kan..

    ReplyDelete
  4. akak, apsal x suruh diorang mandi kat sekolah sebelum balik tadi
    hahaha. rimas kan, x mandi? melekit2

    ReplyDelete
  5. FIE - kalau dibenarkan budak2 sekolah bwk handphone, dah lama akak suruh diorg mandi kt sana..

    ReplyDelete
  6. heheh ari tuh umah flet kitorang pon cenggitu gak..dh le besoknye nk konvo bagai..adeh nasib baik umah dkt ng skolah husband..ape lagi mandi-manda la disana... yg bestnye time air dah ade,umah kitorag xde2 lagi...rupenye ade makhluk yg dengki g tutup paip mah kitorg adesss

    ReplyDelete
  7. SUMPIT - ish ish...sedihnya bila kena time konvo...

    ReplyDelete
  8. adesss.... kes tak de air ni aku kena isnin lepas, office aku tak de air...kul 4ptg nak memerut air tak dak lak...berlari ke petrol station la jawabnya....jenuh gak menahan!!! jauh gak dr office aku

    mcm mana lah agaknya kalau nak terkucil...adakah kan ko tahan jua???...

    ReplyDelete
  9. hahaha... aku dh tak risau dah skrg BB... tetiba tadi ada air plak.. actually SAJ janji tadi t.hari..sampai lepas isyak baru ada..tensen tul.. sib baik takde melibatkan kes2 terkucil dsbnya..dan ada sikit simpanan air zam2 utk minum...

    ReplyDelete
  10. Sama la kite..
    Tapi tempat Mumun masih lg takder air.. dah lebih 24 jam dah nie..
    aduh aduh..
    stok air kat umah td habis terpaksa amek air kat kolej.. hahaha..

    airr datanglah

    ReplyDelete
  11. la ya ke Mumun? Satu M'sia tgh takde air ke ni??

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...