Friday, November 26, 2010

Fremantle Market

Entry minggu ni penuh dgn gambar..... sampai out of memory camera I.... terpaksa la "campakkan" semua gambar-gambar tu ke sini sebelum delete terus.

Malam-malam macam ni... lapar pulak... I tau sedara-mara I di Malaysia waktu ini maybe sedang enak menikmati nasi ambeng sempena meraikan anak sedara kita tu kan.... waaa sedihnya tak dapat bersama uoll di hari perkahwinan Ijah. Jangan lupa snap photo banyak-banyak dan kongsikan buat I nanti...

Gambar-gambar ini disnap mostly di sekitar Fremantle Market... cuma satu tu je terselit gambar masa kat Chalet malam BBQ itu ari...

cute-cute..

honey...


beg dari fabrik yg pelbagai bentuk...

tumpangkan juga gambar wajah polos ini di sini...
sedang makan BBQ yang IRP masak di chalet tepian kolam ikan - lepas solat maghrib
tau-tau IRP dah hidangkan atas meja... tak sempat I bukak
telekung terus ngapp!!..luv u yang.... bila lapar, cuaca sejuk... semuanya jadi
sedap...


kenapa terlupa untuk membeli sandal cute ini ya?
tu la sibuk sangat mengusung camera...


pelbagai buah-buahan segar yg terjual di Fremantle Market..


strawberry.....


** I've been to Fremantle several times but i'm never bored of the place... peliks kan..

2 comments:

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...