Monday, November 29, 2010

Jangan la kejar aku... aku kan isteri orang.....

Hahaha... tajukk!!! Meluatnyaa.....
Saja buat tajuk ni sebab nak lawan Uncleseeker dengan tajuk Cinta Syhh yang dikatakan membuat orang meluat (ya..org yang kata, bukan I yg kata)... 

Agak-agak meluat tak baca tajuk entry I kali ni?

Sebenarnya ada satu insiden masa kat Aussie itu ari yang ada kena mengena dengan tajuk ni... tunggu dulu ya.... nanti I cerita... sekarang ni nak paparkan dulu beberapa keping gambar atas permintaan seseorang (sebenarnya dah berdozen-dozen gambar I publishkan sebelum ni.... tapi rupa-rupanya masih tak cukup lagi)... Ok la... I sharekan gambar-gambar yang terlalu peribadi ni.... dapat jugak I clearkan memory camera yang kian menipis ni.... post je kat sini sebab malas nak cuci...


gambar paling selekeh abad ini... menunggu sunset
di tepian tasik.... ada kolam memancing di sini...

merpati jantan yang sering memeranjatkan kami di depan pintu
chalet... manja dia ni tau!



eh salah letak pix plak... ni Bell Tower yang terletak
di tengah-tengah bandar... tapi dah terupload
... layan je la kan.... entry ni skrg nak cerita pasal
chalet tepian tasik sebenarnya...

So... apa sebenarnya tajuk tu?? Dikejar??

Bunyi macam perasan je tu?

Eh tak la.... betul...kisah benar ni.
time tu kan.... Diorg semua sibuk
kat bilik sebelah.... I sesorang tau kat luar tu
ambik angin tepian tasik... duduk
atas kerusi plastik yang disediakan kat situ..

pastu tetiba...

"Sam!!!!! Lari!!!!!!!!!!!!!!!! Dia nak kejar you tu!!!!!" Suara
IRP mengejutkan I dari lamunan.... dari celahan tingkap.

Makkk!!!!! Takutnya!!!

Cepat-cepat I mengatur langkah seribu!!!!

Ish ishhhhhh.... seramnyaaa...


?

?

?



suspen betul...


hey!!! napa ko kejar aku ha???
ni masa dia tengah baik ati... cool je melengset2 time
kami tgh duduk tepi tasik ni...
Tau2... nak kejar I pulak...
tak faham betul dgn mode kuda katik sekor ni...

Hahaha..








4 comments:

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...