Monday, December 13, 2010

It's been a longggggggggggg day!


Hari ni segala-galanya cukup memenatkan....

* Gi bank - my x-cllassmate yg call I pagi2 dah nasihat... jgn pegi Bank hari Isnin Semm (Sam)...... nanti org ramai.... punnnn I pegiii jugak.... last2 padan muka I.... beratur dari pukul 12 - pukul 3 baru settle. Anak-anak I dah merengek2 lapar dah...

* gi makan kat JJ pulak... my kids teringin nak makan speghetti bolognese.... I pun beratur la kan... la.... dah abis... tinggal sepinggan... anak 1 ada 3 org ni.. cam mana kan... last2 I pegi egg house..... laa.... yg tinggal cuma nasi lemak 2 pinggan je.

Pesal tah arini? Pesal semua laku sgt... baru je pukul 4 (masa I pegi tu). Camni I nak bisnes speghetti and nasi lemak je la...

Oh ya... dlm kepenatan.. masih ada hati nak tolong promotekan barangan niaga kawan I ni.... comforter cotton... dia jual harga dlm RM140 - RM160 dia kata.... tapi I belum sempat bukak lagi.. macam mana rupa bentuk dia tah dan dpt dari mana, I pun belum sempat risik2 lagi.... sebab hari ni memang busy!!! Jadi duta produk patutnya kena posing2 ala ziana zain atas tilam vono tu kan? Takpe... belum sign contract lagi..... tunggu sign contract nanti baru boleh upload semua gambar2 yg ekslusif sikit siap sekali dgn harga2nya. ;)......... :P


**it's been a long day means it's been a busy, tiring, full of stuff day (for those of you that don't know - especially my kidslah!)

5 comments:

  1. psst...

    setuju dgn kawan MM hari isnin mmg jangan pergi bank atau pejabat awam...
    hasilnya...alahai mmg memahami situasi MM

    psst: lawa duta tu.....hheheeh

    ReplyDelete
  2. Elok jugak tu kak wat bisnis spegeti dan nasi lemak.. Heehee.. :)

    ReplyDelete
  3. AYU ~ lain kali pegi ari Selasa kan..;) Lawa ke duta tu? bayar mahal tau! Hehe.. Thanks anyway.

    FARHANdr.~ we'll think about it.. ;)

    ReplyDelete
  4. wah. akak sempat posing gituuu. JJ batu pahat ke tu akak?

    ReplyDelete
  5. FIE ~ Batu Pahat takde JJ Yang... ni JJ JB...(yg gmbr atas tu)..masa kat Egg House Restaurant.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...