Monday, December 27, 2010

Wahai Artis Malaysia... marilah minum susu supaya cantik spt mereka

Salam semua... bersyukur ke hadrat Illahi atas segala kurniaan-Nya.. dpt bertemu semula dgn anda pagi ini...
Jemput makan... ini la breakfast kami pagi ni.... kentang goreng dan roti cheese bersalut telur yang mana I dpt resepi ni dari my follower..... tak ingat la korang yg mana satu.... byk sgt dah I follow blog org...... sila declare sapa-sapa yg pernah buat resepi ni. Ternyata penuh dgn kalsium! Thanks ya.


Minuman? Of coz susu segar la... apa lagi!!!! E'eh.... macam la dah selalu sangat mengamalkan peminuman susu kan. Baru hari ni nak berkobar-kobar...

Sebenarnya... hari ini, Miss Mirror ingin mengajak anda untuk kembali menjadi baby.... Susu penting untuk kekuatan gigi dan tulang. I tahu ramai di antara anda yang tak suka minum susu... Tu yang hari ni I menjalankan kempen minum susu beramai-ramai tanpa paksaan... dah penat dah buat kempen HCMB40 sebagaimana di dalam entry ini. Pssttt!! Gang Bas Sekolahku.. amacam dgn kempen HCMB40 kita tu?? :D


Lihatlah badan-badan mereka yang mantop, gebuz spt artis-artis bollywood tu (sorry ya I bukan peminat filem bollywood, cuma minat kecantikan mereka je...sila jgn marah saya sbb mmg tak minat nk buat guano).... pasti rahsianya adalah susu yang penuh kalsium. So, apa lagi.... marilah minum susu.. Wahai artis Malaysia, marilah minum susu supaya cantik spt Aisy... So that tak yah botox2 lagi..... ;)

Untuk ibu-ibu yg mengandung... jgn lupa banyakkan meminum susu ya puan-puan. Untuk baby-baby cumil pula jgn lupa" susu ibu lebih baik dari yg lain-lain"...

Ok la.... nak sambung makan. Jumpa lg.

2 comments:

  1. Wahh..sume orang nak cantik, hati pun kena la cantik gak baru luar dan dalam cantik.
    BlogSyarih

    ReplyDelete
  2. BLOGSYARIH ~ betul3... hati yg bersih memancarkan kejelitaan di wajah.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...