Wednesday, December 29, 2010

TAHNIAH MALAYSIA MENANG PIALA AFF SUZUKI

Tahniah Malaysia atas kemenangan ... walaupun sekadar menonton 1/2 jam pertama tetapi melalui jeritan-jeritan kegembiraan teman-teman di FB jelas membayangkan mereka begitu berbangga dengan kemenangan ini. Syukur ke hadrat Illahi. Tahniah buat pemain-pemain kita semoga dapat kekalkan momentum.

Esok cuti ke? Ada yang bertanya... jawapannya memang cuti... CUTI SEKOLAH!!! :D

Tak la... sebenarnya kerajaan dah umumkan Hari Jumaat sebagai cuti umum... itu pun I dapat tau dari sorang rakan blogger ni ... eh nama u apa? Lupa plak nak tanya tadi... kami sembang2 kat FB tadi.. gi tengok sini ya keratan beliau dari Utusan.com. Comei kalau senang2, join la chat tu nanti ya, I kan dah invite you... memang meriah... terimbau kenangan kat bubble talk Blogstarz. Cuma yang tak bestnya tak tertera nickname kita di situ... jadi nak panggil-panggil pun susah tak tau nama... ber hai-hai je la.




Semoga mentari esok akan lebih bersinar...

4 comments:

  1. thanx dear..
    juz call me iEyLa..
    free t leh borak2 lg..hehe

    ReplyDelete
  2. Ieyla... u're welcome.. nt kita borak2 lg eh.. ;)

    ReplyDelete
  3. AaBa ~ ingatkan tadi kumpulan ABBA, penyanyi berkumpulan zmn I kanak2.. :D

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...