Wednesday, December 15, 2010

TUTRIOL APA YANG UOLL NAK?? Silalah... silalah..


Owh..... terima kasih..... terima kasih...

Terima kasih banyak-banyak ya.... Terima kasih buat PAKATAN BLOGGERS kerana tak sangka bila I bangun pagi-pagi tengok artikel I bertajuk Resepi Membuat Kek Gula Hangus dah tersiar di sana... I sangka reject sebab tau je la I ni kurang mahir guna wordpress.... hehe.. Thanks ya admin.

Untuk uoll yang ada tutriol-tutriol menarik untuk dikongsikan sesama kita, boleh la join Pakatan Bloggers, sebarkanlah ilmu walau satu ayat... ececeh...

OK... now I nak tanya uoll, tutriol apa yang uoll perlukan? Sila tuliskan di ruang komen di bawah... kot-kot I boleh sampaikan pada Pakatan Bloggers. ;). Pasti ramai author2 di sana yang cukup ilmu untuk menerangkan kepada anda secara step by step. Kalau I, I ingat nak mintak tutriol berikut la :

1) Cara menjahit baju kebaya yang paling sedap di badan (dulu I pernah belajar... tapi hilang plak buku catatan tu).

2) Cara menjahit jubah yang paling anggun! Tutriol bergambar dgn ukuran yg jitu.

3) Cara masak resepi turki (kebab daging).

Ah banyak kalau I nak request.... sampai tak tertulis kat sini.... Bestnyaaa... sib baik ada yang baik ati membangunkan portal tu. Uoll jenguk-jenguk la ke sana kalau nak tau lebih lanjut.



p/s : :( .... T____ T ) I memang tau dah.. resepi kek gula hangus I tu dah ramai yg plagiat dari blog I ni (mana la tak taunya... kan I ada cctv) :(

4 comments:

  1. hahaha..

    i tgh usaha kan blog baru utk bg tips2 ngarut..

    hope jadi laa..nty one day i dah ready i will let u know ye MM..

    hahaha

    ReplyDelete
  2. banyaknyer tutorial yang ko nak tanya kat pakatan tu.....hehehe

    ReplyDelete
  3. ANATI SOKI - jom nanti kita request!

    MS BUBBLES - eh why not u masukkan tutriol tu ke dlm pakatan? Ok... tak sabar nk tunggu blog baru u tu.

    ZAI - ya ler..ko ni..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...