Wednesday, December 8, 2010

U cantik.. Aii pun cantik..! Give Away..

STICKY ENTRY TILL 31/12/2010


I telah ditag oleh Hany last week untuk join contest anjuran Widelia. Thanks Hany.... Alahaiii.... you all tau tak... punya la lama I tak bersolek sakan. Selalu main calit-calit lipstik je.

Dah tu pulak, lipstik I hilang entah ke mana gara-gara travel itu ari ~ sila rujuk : barang-barang dilarang bawa naik ke kapal terbang. Maybe hilang masa I main sorok-sorok dalam luggage. Sebatang lipstik lagi ditenyeh oleh 3 beradik kecik tu buat melukis... tinggallah sebijik ni warna pink yang bukan kegemaran I...


GA ni bermula pada 01/12/2010 hingga 31/12/2010


Widelia sebagai pengajur meminta menyudahkan ayat ini "Bila saya cantik...."

"Bila saya cantik, saya rasa suami akan rasa BERBALOI memiliki saya"... boleh gitu??!!! loI.





Oh ya... nak kena tag sorang teman blogger lain ke? Alamak! Sapa-sapa je la yang nak join... lagi ramai lagi bagus kan? Silalah... silalah...

2 comments:

  1. hi.. dah review.. ayat yg di sudahkan tu menarik ..hehehhe..

    thanks for joining.. gudluck!

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...