Sunday, January 23, 2011

Kerana Membebel Iklan Pun Lari?


Bertambah jugak ya income Nuffnang (huuuuu tersangatlah banyaknyaaa ;) --> (boleh percaya ke??) walaupun iklan-iklan BE tu macam dah tak menari-nari je kat tapak iklan tu 2,3 hari ni, ( terkejut kot sebab tuan punya blog asyik membebel je.. hehe).

Ya ke kalau asyik membebel BE pun lari? Follower lari tu maybe la kot. Tapi rasa-rasanya takde kena mengena entry bebel dengan keengganan iklan-iklan tu menjelmakan diri.

Kalau kita lihat, blogger-blogger popular pun suka membebel. Tapi still riban-riban jugak kan. Oh ya....
tahniah la pada blogger-blogger popular yang berjaya menjana income puluhan ribu ringgit sebulan (sebagaimana statement beliau di dalam Berita Harian semalam).

Usah ditanya apakah rahsia mereka, yang pasti itu semua dah rezeki pemberian Illahi. Seperti kata En. Matsomherbs... makin berkahwin, rezeki makin bertambah... so, marilah cepat-cepat kahwin. Mana tau nuffnang korang makin berlipat kali ganda plak! Hehe..... Orang lelaki, bila dah kahwin... nak kahwin lagi (lagi satu), itu la tanda betapa menyesalnya mereka tak kahwin selama ni.

Alamak! Orang cerita pasal Nuffnang, tercerita bab nikah kawin plak...... ok la, sebelum terus melalut, baik I sudahkan kerja-kerja meng"iron" baju.


11 comments:

  1. heheehee bagus la dpt gak BE.. I ni sekali pun xpenah

    ReplyDelete
  2. MR. PINGU - Eh I pun ambik masa yg agak lama gak utk dptkan BE... hampir2 nak merajuk dah masa tu. :)

    ReplyDelete
  3. susah nak dpt BE dari nuffnang. *sedih

    :)

    ReplyDelete
  4. uishhh. fie nak kawen cepat2 la gtu akak. ngehehehe.

    ReplyDelete
  5. Dyah Pinky - Akak pun.... kdg ada, kdg takde.

    FIE - hehehe... kelakar Fie ni.

    ReplyDelete
  6. iron arang tu dah jadi barang antik sekarang ni.... sudah nak dapat

    ReplyDelete
  7. Mummy Gee - tu la... klu ada peninggalan nenek moyang tu baik simpan dlm almari. :)

    ReplyDelete
  8. susah nak dpt BE dari nuffnang....saya punya ciput jer.msh jauh lagi nak cashout

    ReplyDelete
  9. MomyShane - mengikut kata mereka - ada sistem giliran.

    ReplyDelete
  10. tak pernah dapat BE. kene kawen bru dapat kot. haha

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...