Saturday, February 19, 2011

Entry Malam

Sedap-sedapnya uoll masak hari ni I nampak... Capcai la, lepat labu la, Ayam Bbq, Kerabu Perut dan mcm2 lg hinggakan I nak update blog pun bertangguh 1/2 jam stuck kat dashboard sebab terlalu asyik menghayati gambar-gambar makanan yg sedap2 tu.

I tak de la nak crita apa pun... tapi dah ter"sign in" kan, I update la blog... ;) sambil tu nak menghargai pemberian Ustazah yang mengajar anak I mengaji ni.



Thanks Ustazah, sedap-sedap nampaknya kek-kek yang beliau bagi ni.... ada kek pisang, kek gula hangus dan kek coklat kukus (semua resepi untuk ketiga2 kek ini ada di dalam entry Miss Mirror yg lepas2 ya puan2... sila google search under label RECIPE). Memang rasa sgt berharga bila seseorang memberikan kita sesuatu time kita tak dapat keluar rumah macam ni. Thanks so much! Moga dirimu terus dilimpahi rezeki.




pastu kuih goyang ni... ranggup dan sedap.


Jumpa lagi... nampaknya IRP dah sampai - membawakan makanan utk dinner kami hari ini.

** (baru kuarantin beberapa hari.. dah bersugul sakan mcm ni.... kalau orang duduk kat penjara tu tah macam mana lagi seksanya kan... nauzubilahiminzalik)

4 comments:

  1. MM

    dah sembuh ker??
    kesan dah kurang ker??

    ReplyDelete
  2. AYU - ku semakin menderita...hahaha. Takde la, maybe sebab rajin na mengadap dapur kot.. tu yg lambat nk baik. 2,3 arini dh mengurang2kan aktiviti dapur...nampaknya dah ok sikit. Thanks ya 4 yr concern.

    ReplyDelete
  3. sama2..
    murah rezeki MM, selalu guru mengaji nie...kita yang sedekahkan pada depa..nie terbalik...

    tak apa..hikmah sakit....hehehe

    ReplyDelete
  4. Ayu - oh kita yg patut bagi kat dia ye? Nanti la tunggu I sihat.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...