Monday, February 21, 2011

FACEBlog

Jom join bendalah ni plak...



Mari baca apa kata mereka :

Selamat Datang diucapkan kepada semua yang sudi hadir ke THE FACEBLOG. Tujuan faceblog diwujudkan ialah atas dasar untuk mengumpul dan membina satu komuniti blogger khususnya di seluruh Malaysia dan dunia amnya. Marilah kita bersatu dan bekerjasama dalam membantu rakan-rakan blogger kita di seluruh Malaysia.

Seperti Facebook, kami juga mempunyai tujuan yang sama iaitu menjalinkan hubungan yang lebih erat di antara para blogger di seluruh Malaysia selaras dengan tema yang kami gunakan iaitu seakan-akan teman FACEBOOK.

Sertailah kami dan bersama kita memeriahkan dunia blog Malaysia.

Terima kasih.

Klik sini untuk join.


9 comments:

  1. akak da join ke akak? kalau takde fb boleh join x ek

    ReplyDelete
  2. Wah! dah ada faceblog pulak! Insyaallah ada masa JS join jugak.

    ReplyDelete
  3. FIE - boleh je kot..

    ZAI - entah la Zai, Akak pun baru join ni.. yg penting kita blogger.

    JS - jom meriahkan..

    ReplyDelete
  4. hany pun da join..hehehe tengkiu mm...

    ReplyDelete
  5. MM--
    terharu dgn kamu..
    terima kasih atas setiap doamu..
    PS: mmg ramai dh join faceblog..

    ReplyDelete
  6. Ayu - sama2... MM sebenarnya kagum dgn semangatmu.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...