Saturday, March 5, 2011

Sebelum malam menjelang....

Sekadar tidak mahu membiarkan ianya terus statik, maka I mengupdate blog ini sebelum mentari melabuhkan tirainya... u tau.... bila bintang-bintang itu mula bergemerlapan di langit, burung hantu mengambil shift si murai yg terbang ke sarang, line internet di rumah ini akan mula menunjukkan tanda2 kezaliman yg amat kepadaku, sedikit pun tiada belas kasihan untuk memberi ruang kepada wanita ni utk bercanda ria di alam maya ~ entah mengapa dan sejak bila tah, ianya mula menunjukkan ragamnya bagaikan anak2 kecil... bila malam je meragam.... bila meragam je malam.... oh ANEH!

Sebelum keanehan itu terus muncul, terpaksa la aku mengundurkan diri buat sementara waktu.. ha oh ya, walaupun mood terganggu dgn line internet yg meragam di malam hari, tapi hari ni I happy sebab hari ni MIL,FIL dan SILku datang ke rumah....

Utk Datin Z ~ alamak Yang... minggu ni kami busy la.... simpankan present tu dulu K! Next week kami ambik. Tak sabar nak menggayakannya tau! Thanks Dear....Lebiu!!!

8 comments:

  1. MM kalau pakai intenet TM , report je... cakap blog readers marah kalau tak update blog heheh

    ReplyDelete
  2. mmg gitulah.. nak laju masa embun baru nak menutup tirai.. tapi masa tu mata masih kelabu asap.. ngantok ya amat..

    ReplyDelete
  3. jalan slow2 gak MM..biar lambat asal tak terlambat..ahahaks..

    ReplyDelete
  4. ENY - owh kena ckp mcm tu ke? Ok2.. nt I cuba... hehe.

    RATU KEBAYA - aduh you... tak rela I menunggu... dah mimpi sampai ke mana tah agaknya time tu.

    MOMMY YEN - mlm ni nampaknya dah ok plak line ni Dear.. tak tau la jap lg..

    ReplyDelete
  5. u guna streamyx ke MM...sekarang ni ada lagi baru, unifi tu, my friend cakap mahal sikit la, tapi, memang laju macam tikus..i guna berukband je=)

    ReplyDelete
  6. MM--
    terharu daku denganmu..
    thanks laling..

    dan selamat membzkan diri dgn kedatangan familymu itu..
    agak2 masak apa???

    ReplyDelete
  7. line tenet slow ya miss mirror..meragam pulak kan menjelang malam.sedangkan kalau mcm win, waktu mlm la ada sdikit masa free nak bw.sabar je lah..

    ReplyDelete
  8. DR SIRNA - Unifi? Ya.. I pakai streamyx..Tapi I rasa, bukan salah diorg kot..sbb aritu dah betulkan.. ada masalah2 lain yg belum dpt dikenalpasti.

    AYU - u tanya MM masak apa? Apa lg... yg MM ckp dlm blog Ayu tu la.. hehe.

    WIN - maybe tenet saja suruh I berehat di waktu mlm kot..;)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...