Thursday, March 10, 2011

Sedih....

Sob sob sob...... sedey ni...... kena marah.

~ Mudah-mudahan Ubat Rahsia itu cepat la sampai.... Memang salah you pun Makcik Mirror, lambat order sapa suruh... kan dah kena marah dgn customer (~ yg sentiasa menitikberatkan hal2 keharmonian di bilik tidurnya itu, memang cayalah dengan isteri yg sorang ni).

Takpe.....Sib baik En. Matsomherbs sedia membantu. Thanks ya Cikgu MS, U tau je la kan line internet kat rumah I sekarang ni.. "pantas" yg amatttt........... amat bermasalah utk membuat kerja2 order mengorder on line ni semua.

Tak pe la... sabar... sabar...

Ok... cukuplah sekadar itu luahan kesedihan di pagi ini. I nak cerita yang happy2 je. Uoll cuti sekolah ni nak gi mana? Blank plak otak I ni bila diminta cadangan percutian.... Dulu time, kawan I yg sorang tu keja kat agensi pelancongan, ada gak idea-idea bernas. Uoll kalau ada cadangan2 yg best, gitaw I tau!

Daripada I melayan kebuntuan fikiran... baik I layan pix-pix fruits pizza ni semua....

Layanzzz.... zasstt!!! Selamat mencuba!




Untuk resepi : Sila klik sini.



111309_6231
Fruit+Pizza

Kalau tak suka pizza (certain orang memang tak makan pizza), boleh la kita applykan design2 ni semua untuk pie/tart yg lazat...

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Urusan Online dengan Syarikat Bio Asli adalah yang paling pantas dan preofesional di Malaysia.

    Kita boleh gunakan internet. Jika internet bermasalah, kita boleh gunakan handphone. Baca saja web Bio Asli, macam-macam ada .Yahoo mesengerrr pun ada Puan Sam!

    Ia telah saya uruskan. Produk akan sampai....tunggu....tadi guna sms, mereka transfer ewalet Puan Sam.

    ReplyDelete
  3. MS - Eh ko alamatkan ke office customer yg aku inbox tadi tau! Suaminya yg kat obersea tak lama lagi nak balik.. tu yg dia nak wat "SUPRISEEE!!!" tu...

    Anyway, thanks...

    ReplyDelete
  4. huhuhu...tangguh2 kerja ni memang akan menyusahkan diri sendiri balik nanti.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...