Tuesday, May 24, 2011

Google... please help me!

Tetiba je I tak boleh sign in ke blog ni guna Yahoomail address. Apakah ini bermakna rumours yang aritu benar-benar telah dikotakan oleh blogspot?



Memang I tak delete lagi account yahoomail (sbg author pertama blog ni) sebagaimana yg dicadangkan oleh rakan2 blogger aritu sebab rasa jenuh la nak follow balik mana2 blog yang I dah follow. Tu yg I kekalkan je. So, I just invite je diri sendiri guna alamat Gmail plak. Tetiba hari ni bila nak sign in terus tak boleh.



Mungkin you all takde masalah ni sebab kesilapan I ialah I lupa password yahoomail tu (sebab memang dah lama tak access pun.. just sign up account tu semata-mata untuk buka blog - pastu tinggal macam tu je.... then now dia kata I tak pernah verify lagi account tu... tu yg ada problem bila nak sign in.) Adohaiii.... cemana la jadi mcm ni??



Memang boleh post entry baru guna account Gmail (author kedua) yg tinggal ni.. tapi untuk entry2 lama tak dapat la nak edit kan... tu yg I rasa tak best la plak... Harap2 Datuk Google cepat2lah selesaikan problem I ni... sebelum I menangis..... sob sob sob.




"BLOG BUKAN HAKMILIK KEKAL"





10 comments:

  1. jangan menangis miss mirror...kalu nangis gak, nah tisu...hehe..

    insyaallah ok kot esok...hope so..

    ReplyDelete
  2. rasanya tadi ada rumours mengenai ramai x dapat nak sign in blogspot. tapi tak tahu la betol ke x

    Perempuan lebih kedekut ?

    ReplyDelete
  3. ADAH - hahaha... tak jadi nangis la Adah..gelak sesorang depan PC ni.

    FREAKY - owh ya ke? Sib baik ada kawan.. tak la akak nangis sesorang. Maksudnya mmg betul la rumor yg aritu.

    ReplyDelete
  4. Kawe still buleh gune yahoo utk login blog.. So mu pon tentu buleh gak...

    Ni kes lupe password kot tuh...
    Anyway don't cry...
    Kalau nak cry gak, gi sediakan tisu banyak2.... kang banjir plok sampai SM kang....hehe

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. SP - mu punya buleh lagi? To' aci la lagu nii.. ni yg kawe nak cry lagi kuat ni.... huaaaaa banjir.. banjir...

    ReplyDelete
  9. samalah dengan maklong.. salam ziarah.. :D

    ReplyDelete
  10. Ooo Mak Long pun ke? Takpe Maklong...kita orang2 yg terpilih antar berjuta, glamer kan.. Good2

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...