Saturday, June 4, 2011

Cuci Mata...

Sedikit idea untuk anda bersempena raya tahun ini.  Beberapa Cake stand dan Pinggan Tingkat ... berikut adalah beberapa contoh yang sempat I rakamkan untuk anda semua bersempena percutian yang tak seberapa ini... (macam la orang lain tak pernah gi sini kan? haha....takpe...ni I terlebih rajin tolong snap2kan untuk anda yg aritu tercari2 idea raya)... cuba cakap Thank You pada Miss Mirror... ---> mengajuk sedikit kata Shashal..suka paksa orang cakap "Thank You" sejak akhir2 ni...


"Ma.. cepat cakap "thank you" Ma, Shashal dah tolong ambikkan ni..."


Alahai anak.. anak.. layankan saja la kan....



cake spinner yg ayu... dengan pilihan warna yang pelbagai...






imaginekan ia dengan beberapa cup cake sedang
berposing di atas setiap tingkatnya... pasti akan kelihatan
sungguh cute kan?












cheesetart, almond london, kristal jelly - pasti lebih sedap
jika berada di atas kemilau pinggan ini... :P




bayangkan juga sekiranya apam dot - dot anda
yang berwarna warni itu sedang baring di tiap bulatan
kaca ini... wah! sekiranya ia tak sesedap mana pun
tetamu anda tetap teruja untuk menikmatinya..


ada lagi???



ada....





anggur, sedikit limau ataupun sedikit "apam senyum"
mahupun muffin cocomilo pasti akan mampu
menyerikan lagi pinggan tingkat ini...
Alhamdulillah... selamat duit I...
sedang I membelek2 semua barang ni tadi, IRP tetiba call plak
untuk lunch.... so, uoll je la yg beli and I cuci-cuci mata
gi beraya rumah uoll... hehehe...









semua ini... hanya di Metro Jaya...












ok la, I mengundur diri dulu... nak gi swimming plak... bebudak
dah tunggu kat lobby...




















2 comments:

  1. hahhaha baru ingat nak g beraya ke umah MM sambil melawat cake stands baru itu.. hahahha

    ReplyDelete
  2. Kengkawan - U beli la satu.. yg kaca tu cute kan?;)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...