Sunday, June 12, 2011

Keputusan Konsert Akademi Fantasia 9


Saat-saat mendebarkan kedua pelajar AF menanti keputusan Konsert Akademi Fantasia9 (AF9)


?


?


?




Tahniah Hazama! You deserve it!



I plak yg seronok tak pepasal... hehehe... termakbul jugak doa I untuk melihat you menjadi juara Hazama oiii.... tahniah la ya. Lena pun I minat... tapi ok la kan... jadi gak naib johan...

Juara : Hazama
Naib Juara : Lena
Ketiga : Fina
Keempat : Azri


I mulanya pun macam tak layan sangat AF (macam si Freaky cakap tadi), tapi AMY Search punya pasal, I pun menontonnya dan menontonnya hingga la ke final... begitu la cerita sebenarnya Freaky.

4 comments:

  1. akak tertidur bila af start (awal kan tidor, tak sihat) cuma tgk last2 nak abis je...
    nasib baik Hazama juara, cuma dia yg layak.

    ReplyDelete
  2. Kak - oh tak sihat? Rajin2 mkn ubat ya. Saya pun tengok dah sekerat (masa Lena nyanyi kali kedua tu) sbb baru sampai dr kg.

    ReplyDelete
  3. eerrr...AF kali ni tak tau nape tak rase minat nak follow..tak tau aper cerite pon.. kalau sebut name peserta pon tak kenal tah yang mane satu...hurrmm... selalu dengar gosip dari budak2 opis jer...

    ReplyDelete
  4. ATY - I follow AF9 pun kerana Amy.. minat dia dr zmn remaja sunti lg.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...