Monday, July 4, 2011

Mid Valley - baju raya.

Hargailah insan-insan yang telah menerima dirimu seadanya, jagalah hati mereka...  Abaikan saja omong kosong orang-orang yang sengaja melukai hatimu.Terimalah hakikat hidup, bahawa dalam hidup ini tidak semua orang menyukai cara kita.

Allah maha mendengar dan mengasihani...  Hanya kepadanya kita berserah ~ sematkan ini di dalam hatimu.

Ok dear.... lupakan persoalan itu, meh shopping raya di Megamall ni... gambar kedua ke bawah berlokasi di Metrojaya... pix yg first ni, tak ingat apa nama butik dia ni.














Yg pasti, telah siap tugas menyoping raya untuk hubby and anak-anak untuk tahun ini.  Tapi jangan pula menyangka yg I beli berkepuk-kepuk... just sorang sehelai je.. siapalah I ni kannnnnnn.....

2 comments:

  1. tak sabar nak shopping baju raye..!! tapi nak tunggu bulan pose..mungkin waktu tu lagi bayak pilihan..[dengan harapan]..heheh..:)

    ReplyDelete
  2. Aty - sebaiknya begitu. Tapi I ni je yg malas nk jln2 time bulan posa..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...