Wednesday, September 7, 2011

Nuffnang - thanks... cek you I dah terima

Hujan turun mencurah-curah di JB dan I sedang menikmati kuih muih pemberian "beberapa orang" yg I crita itu ari. Nyum nyum... jemput. Sebelum tu tadi I cek kat mail box.. rupa-rupanya ada cek dari Nuffnang. Thanks Pakcikku.... kau memang hensem.


Motif menulis entry ini, saja je nak bagi semangat pd kengkawan
bahawasanya Nuffnang bukanlah "seorang" pendusta..




Link

10 comments:

  1. salam lebaran buat kak..
    wah!! banyaknya pemberian teman2..maksudnya kak mmg disayangi..
    bab nuff tu..dia mau kawan kak sorang jerlah..
    dia tamo ayu.. hahahah

    kak..umai kena paksa pakai kasut but putih ngan ayu..
    ayu curi2 beli masa raya ke 3.....

    ReplyDelete
  2. Hai Ayu... waalaikumsalam.
    Alhamdulillah.. mudah2an Akak akan disayangi teman2 spt yg Ayu katakan.. cuma nak buat pembalasan kuih kat diorang ni, jiran tetangga Kak ni mcm takde kat rumah je.. gi obersea agaknya. Non Malay mereka tu. Sebahagiannya ada yg dr MIL, dr adik.

    Ok la tu akhirnya Umai nak gak pakai kasut.. cumil dia bergaya!

    ReplyDelete
  3. wah..syokla..blog ramai follower psg nuffnang..cam i bunyi cengkerik je..plus i mmg xreti nk pasang natang alah nuffnang tue.dh cuba tp xpandai

    ReplyDelete
  4. KB - ya ke? Siannya.. yg penting u dah sign up dulu. Nt dia bg embed code utk kita pasang.

    ReplyDelete
  5. Nampaknya MM kena bagi tutorial bagaimana nak bantu adik Emily ni.

    Cek tu kenalah fhotostat warna dan laminitkan. Frame dan gantung kat dinding.

    ReplyDelete
  6. Betul jugak tu MS.. akan difikirkan. Insyaallah.

    ReplyDelete
  7. yeayyy dpt cek...ahah tompang gumbira...

    ReplyDelete
  8. bestnya dapat cek...hehe..boleh belanja makan ,,heheh (gurau aje)

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah terlambat nak belanja, ini entry lama. :D


      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...