Monday, October 3, 2011

Entry malam selasa....

Haiiiiiiiiiiii..........

Sebenarnya takde cerita yg menarik pun untuk dikongsikan..
Tapi bila tak update.... kehidupan jadi begitu berlainan.
Rasa macam malappp...... cam suram je duniaku... hehe..




Siang tadi busy sikit, ada urusan di luar.... lunch "kami" cuma sempat makan kat kopi thiam je (lagipun kat rumah dah breakfast nasi goreng kari yg I masak.... tapi Shashal kata pedas T ___ T ) ~ dapat minum kopi panas, roti bakar crispy dan telur setengah masak rasa dah cukup menyegarkan. Apa2 pun akan jadi lebih menyelerakan bila "mereka" ada di sisi. "Mereka"?? My family lahh... ;)

Ok.... jumpa lagi... harap2 duniaku lebih terang benderang bila I dah publish entry ini. Thanks kerana anda sering menyerikan hidup wanita ini..




4 comments:

  1. dah lama tak makan roti bakar cina tu.... morning MM!

    ReplyDelete
  2. Morning Enyyyy!!! (bayangkan I sdg menjerit sbb lama tak chat dgn u.. :) )

    I pun lama tak mkn roti tu.. kebetulan je smlm pegi.. Jom kita buat sendiri kat rumah ;)

    ReplyDelete
  3. roti bakar + air nestum
    telur separuh masak + kicap + lada sulah
    perhh dah lama tak perkena. .
    feveret masa zaman knk2 ribena ;-)

    ReplyDelete
  4. Eila - Mmg sedap segala yg u sebut tu. Nyum nyum...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...