Tuesday, November 15, 2011

Dekorasi yang tertangguh...

Assalamualaikum hai... tgh watpe?

Tadi sebenarnya I tgh upload sekepuk gambar basi dari kamera masuk ke "blog peribadi" tapi tunggu punya tunggu... loading punya la lembab, last2 malas.. layan je la blog yg tak berapa peribadi ni pulak (blog MISS MIRROR ni..), update je la apa-apa, bubuh je la pix yg senang diupload ni .....agak2 yg empunya gambar ni marah, kita cepat2 delete kan? ;)


Patut I google gambar katil untuk boboy ...sebab planning nak deco bilik Shashal hujung tahun ni... see, punya la lama I kata dari itu ari nak deco... nak deco, sampai sekarang bilik tu masih jadi store penyimpanan (simpan baju), si Shashal pun dah merunggut2 dah biliknya dah disalah guna... haha... sorry la sayang.

Tapi ni saja upload pix sbb terjatuh hati dgn deco2 katil si gugurl ni... ni kalau applykan pada bilik Ain pun tak muat la sebab bilik Ain kecik je... Kerana kekecilan biliknya tu la yg buat kami suka pinjam tido kat biliknya instead of bilik mamanya sendiri kalau ayah mereka outstation - dgn minda berkata "kalau kecik, tak la menyeramkan". Logik ke? Itu pun Ain pernah kata... "satu benda yg paling dia rindukan sangat pada rumah bila dia stay asrama ialah... katil dia". Hmmm.... tak rindu Mama eh?

Sekarang ni "Bilik Shashal" yg pernah jadi "office" I tu kami cat warna biru tua.. IRP kata nak tukar kaler lain sebab dah bosan. Tak tau la nak pilih warna apa.. U olls kalau ada cadangan yg bernas, sila2lah tinggalkan komen ye.

p/s : Tapi segala plan hanya akan bermula insyaAllah bulan depan... bulan ni kami sgt busy..

10 comments:

  1. kalau bilik mcm gambar kat atas tu, i tak sampai hati nk tidur sebab cantik sgt..

    ReplyDelete
  2. uissh cenggini...Net buat bilik tido sendiri ni....eheheheh

    ReplyDelete
  3. Betul tu Nett.. mcm nak buat utk bilik sendiri je rasa.

    ReplyDelete
  4. cantik, kalo pandai menukang buat sendiri je. . .cam kita lah nie plan nk buat wall wood gergasi sebagai deco, pembahagi ruang. . .tapi tkkn adanye, berangan jelah nanti. . .sbb tkda sape reti menukang. . .nk tempah pengsan. . ^_^

    ReplyDelete
  5. Eila - Sama la...setakat jahit dia punya langsir tu boleh la.. tp kalau nak menukang.. I'll say sorry..

    ReplyDelete
  6. Apa url blog peribadi miss mirror? :)

    ReplyDelete
  7. Lip - Blog yg tu terlalu "peribadi".. hehe.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...