Wednesday, November 2, 2011

Wordless Wednesday - Anak Sheikh Muzzafar dah besar dah...








gambar-gambar credit kepada Mbah Google


Maafkan saya Datin Dr. Halina sebab selalu sangat
meng'upload gambar hubby

you kat blog ini... ;D... Yang pasti, anak you
memang cute.. macam I
macam papa and mamanya...

8 comments:

  1. sALAM MM

    Cute betul anak dia tu....heem kecik2 lagi dah jadi model.
    hehe mama pegilah pengantin mak bapak dia kat putrajaya...

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya Mama.... MM tengok dari kejauhan je..

    ReplyDelete
  3. aduhhhhhhhhhhhhh

    gabungan hensem dan cantik
    mmg sempurna..

    ReplyDelete
  4. Ya Ayu.. dan mereka perlu beranak lebih ramai lg utk meramaikan lg jumlah insan2 kacak di bumi M'sia ni.

    ReplyDelete
  5. i'm agree with u miss mirror, mrk perlu beranak ramai utk menambahkan lagi bilangan insan yang kacak2 & cantik2 di m'sia.hehe.tak terasa dah pndai posing dh anak mrk kan

    ReplyDelete
  6. Bilalah sicomel tu nak dibawa ke planet Marikh......?
    Atau sekurang-kurangnya ke planet Holywood

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...