Saturday, January 21, 2012

Ramainya orang tulis pasal Azean Irdawaty dan Arwah Izwan Pilus arini..

Nak cerita pasal Izwan Pilus meninggal ... 
korang pun dah baca kan? Alfatihah... dan takziah buat keluarganya..
Nak tulis tentang kisah Azean Irdawaty dikatakan meninggal 
tapi rupanya tak meninggal..pun ramai blogger2 lain dah tulis...
( sampai penuh dashboard I ni dgn muka Kak Yan kita.... 
you all niiiii...sian Kak Yan alih2 je namanya naik semula gara2 terfitnah)

Emm kisah "Dengkuran Suara Dari Langit Kat Sarawak" yg aku kata tadi tu..
korang dah baca?

Ooo dah baca...


Since semua benda berita terkini korang dah baca..
maka aku takyah bacakan lagi.. 
Aku cuma nak inform....
Pagi tadi Pasar Besar Batu Pahat penuh sesak!!!
Sib baik la aku tak ikut.. 


Arini aku  tak keluar pun gi memana...
Duduk je lepak2 kat rumah... (sebab tu la 
jangan la heran kalau blog ni terupdate 4 jam sekali)

TAPI... 
Alangkah bestnya kan.. kalau ptg2 camni ada goreng pisang ke... pau ke..
harap2 ada la jiran2 MIL yg menghantarkan 
sepinggan dua jap lagi ni.. hehe.. Nak keluar, kami malas
.. jln mesti jam.


Ok... tunggu 4 jam akan datang utk update seterusnya... khe3...
dah mcm twitter plak blog aku..


No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...