Monday, March 26, 2012

Pasangan Enggan Lakukan Seks Dianggap Kejam (18sx)

Pepagi sudah nak melucasss?.   Sorry, ini hanyalah tajuk berita di akhbar pada hari ini.  Apatah lagi genre blog aku ni kan ala2 kewanitaan, so isu-isu sebegini memang sudah menjadi tugasan aku untuk mengupasnya (walau takde sapa pun yg paksa...haha... kes terlebih rajin) apatah lg kes yg melibatkan kaum hawa/isteri mcm aku.  Harus aku juga yg menasihatkan mereka ini, kalau tak sapa lagi... ecehwah!.  Perasan mcm menteri hal ehwal wanita plak aku.  lol...... Sorry I gurau je.





    

 
Tapi itu kes kat obersea, aku ni mcm kurang exited sikit kalau baca2 berita aneh tapi berita tu rupa2nya kat obersea, almaklum jatidiri sbg ank M'sia aku ni terlalu kuat sebenarnya... wakaka.  Eh betul apa!!








Berbalik pd tajuk, "pasangan enggan melakukan hubungan seks dianggap kejam?" Ya itu sudah pasti.   Kau menyesa jiwa orang itu.  Baik takyah kawin dpt bini/somi cenggitu.  Apatah lagi jika si suami hanya ada seorang isteri. Kalau empat tu lain cerita la kan....Sebab tu dalam Islam, isteri sebegini dihukumkan sebagai derhaka iaitu sebagaimana sabda Rasulullah SAW yang bermaksud: “Apabila suami memanggil isterinya ke tempat tidur. ia tidak datang nescaya malaikat melaknat isteri itu sampai Subuh.” (Riwayat Bukhari dan Muslim). 
klik banner untuk membuat belian


So puan2... jgn la jadi derhaka hanya kerana "benda mudah" spt itu. Tu la.. lain kali kalau penat sgt, jgn jenjalan gi shopping compleks, kan dah kucakap... duduk rumah je, mandi lulur... ok la..... taaaaa....


p/s :  Aku dah bagi warning 18SX tu maksudnya... budak kecik dilarang baca.. pesal kau baca! Ooooo tak sabar nak kawin ye. Ish budak ni.



4 comments:

  1. Jgn la seksa jiwa raga org tu...tekanan hokeh! muhahhaha

    ReplyDelete
  2. Ya betul, ramai isteri mendera suami sebab tu banyak kes perceraian antaranya disebabkan faktor spt yg MM nyatakan ini.

    Sebab tu lah P Ramlee buat lagu

    Dengarlah Jeritan batin ku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... Pandai P. Ramlee menjiwai nasib lelaki2 dlm lagunya.

      EN. MS - Wanita2 tu kena pakai losyen Kamasutra BIO ASLI ler tu..

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...