Sunday, March 11, 2012

Sorry.....baru hari ni dpt jenguk blog, baru balik dari Shah Alam...

Actually dah 3 hari tak menjenguk blog sendiri.   Baru balik dari Shah Alam.  Letih. 

SORRY pada yg tinggalkan komen, baru hari ni dpt publish.    Kita pegi pun kejap je la Yang... sekadar menghantar Pak Mentua yg ada meeting kat  sana. So, sorry la sebab tak sempat pun nak calling2 member2 KL...Waaa rindunya kat korang.       Ala ni pun tak  berjalan mana sangat pun kecuali shopping2 complex yg berdekatan dgn hotel. Later free2 I update tentangnya. Ok see you......


8 comments:

  1. Mummy pun baru sampai rumah, semalam ada wedding kat rumah aunty, pas tu tidur dan lepak2 rumah kakak kat jB

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waduh! Nampaknya blogger2 semua busy minggu ni.

      Delete
  2. Replies
    1. Thank Gie...
      I tak rest sgt pun...Tgh nak habiskan basuhan yg menggunung ni Gie. :D

      Delete
  3. how r u miss mirror?cmment kat atas tu i tertekan publish tadi.hehe.win pun lama dah tak menjenguk blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Win - Tertekan publish? It's ok.

      I pun terperasan yg you dah lama tak jenguk blog u Win.

      Delete
  4. ok la tu kan sis..sambil menyelam minum ayaq..hehe..dapat jugak jalan2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wani - betul tu... dpt gak menantunya ni jenjalan, window2.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...