Friday, April 6, 2012

Donate to RUMAH AMAN with just a click!

Donate to RUMAH AMAN with just a click!

First sekali, thanks JS, sebab bagitau I tentang kempen anjuran Nuffnang ni.  Melihat gambar anak-anak yatim ni, walau pun mereka berwajah ceria tapi tak pepasal.. boleh pulak I huaaa.... sob sob sob.. menangis meleleh2. (Sib baik la IRP takde - keluar ngeteh ngan kwn sekolah lama dia), kalau tak, tentu dia ketawakan I mcm ptg semalam (sebab menonton filem "Di Bawah Lindungan Kaabah" kot tajuk dia, tak tau plak I).

So Nuffnanger, jika masih ada saki baki duit dlm account Nuff anda... dialu2kan untuk menderma.  RM1 pun diterima...yg penting ikhlas.




Utk sahabat2 blogger - boleh rujuk NUFFNANG utk info selanjutnya.

4 comments:

  1. i will click miss mirror, sungguh pun kat acc nuff saya cuma belasan ringgit je.:)
    *sedih kan, walaupun mrk ceria..tak siapa yg tahu kesedihan di sebalik hati kecil mrk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sungguh mulia hatimu Win... I am so proud of you.
      Moga sumbangan kita yg tak seberapa ini dpt mengembalikan keceriaan insan2 yg tidak berayah spt mereka itu.

      Delete
  2. http://infopeperiksaankerajaan.blogspot.com jom follow blog i, nnti i follow blik..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...