Friday, April 27, 2012

Sakit kepala dah clear.. camera plak blom clear..

Hopefully anda semua telah pun kenyang ketika membaca entry ini.  Kalau tak, saya akan rasa bersalah. :D 

Baru hari ni dapat mencelikkan mata mengupload gambar yg kami makan kat Pizza Hut itu ari... semalam kan I kata, kepala macam nak pecah, pastu gi spa - berurut.  Baru lega.  Tapi kos makin mahal skrg ni... you all yg ada kemahiran mengurut tu, teruskanlah menggilap skill anda.  Buat bisnes massage kat JB ni memang berbaloi2.  Modal cuma tenaga dan minyak urut je.

K lah... layan je la gambar kan... tuan tanah nak tido....zzzzz. Nitee...

Kalau sudi undilah blog ini (undian sehari2 sehingga 13 Mei 2012)
Sila klik banner ini utk mengundi.  Thanks..



 








"How to vote your blog?" My friend asked me this morning. (Dia tak paham BM).
Oh dear....  Just click on the link below and follow the super simple instructions: 
At the middle of the text, you will find a button saying login via Facebook or Twitter“. Ok login ---> And then the MOST IMPORTANT step is to go back to our links and zap zap at the same place (scroll down). at the bottom, now you will see the YELLOW BUTTON saying VOTE NOW. This is the one you really need to press. (But make sure there is a small box pop out and ask u this question "Are you sure you’d like to vote for this entry?".. . Then click VOTE till the yellow button turns to GREY.  That's all.  Thanks.

2 comments:

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...