Wednesday, April 25, 2012

Padahnya bila dah lama tak berFB...

I am so far behind I don't know where to start.....speachless.... itu lah yg aku  rasa 2 hari lepas sebaik memulakan bicara di wall   FB aku yg dah bersawang2 selama setahun.

Ya ALLAH.... punya la lama rupanya aku  tak menulis status di situ.... gara2 utk meraih undi, kugagahkan jua... guess what?.  Huaaaaaaaaaaaaa............. sob sob sob.


Kengkawan aku dah tak kenal aku lagi!! Geng masak2 yg dulu bertepuk tampar, bertukar2 resepi  di alam maya bagai terpingga2.. siapa gerangan wanita tua ini?.   Utk info : ini adalah FB aku yg gambo stlobeli yg hanya mengumpulkan geng masak2 shj.  Utk FB yg satu lg... insyaAllah tak akan bukak lagi hinggalah isyarat tali pinggang keledar dipadamkan satu masa yg bersesuaian kelak.  Mungkin tahun depan atau bila... tak tau lagi.  

Tapi aku tengok sejak Fanpage/group2 semua dah tukar kpd timeline.... keindahan berFB mcm  makin mengureng.   Tapi takpe la, suka ati Zuckerberg la kan dia nak buat apa pun.. itu dia punya, kalau mak ayah kita punya boleh la kita merengek2 kata tak mau mcm Qistina yg merengek tak nak ikut aku gi spa arini... Cemana ni Nak...?.  Mama ni nak gi berurut.. yg si anak pulak tak suka berjalan.  Jawabnya kena buat sessi merendam kaki dlm air suam lg cam semalam. K. till then.  Thanks for reading.


p/s :  Tak sangka, benar juga entry aku sebelum ini..."kalau setahun tinggalkan blog nanti teman2 blogger tak kenal kita lagi"...



  



2 comments:

  1. Tak mustahil MM... Kalau lama ditinggalkan tu orang bole lupa. JS kat FB memang jarang bersosial wah! gitu...selalu post apa yang klua kat blog jer. Lagipon maleh nak bersosial kat FB ramai budak opis nak ngumpat pon tak best hehehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. JS - maybe klu kengkawan sekolah tak akan lupa kita sampai bila2 kot sbb dah kenal dpd zmn hingusan. :D

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...