Monday, June 4, 2012

Kay Ell - jalan-jalan cari duit :D

Sebelum tu kami singgah  lunch di Cyberjaya...

Kali ni pilihan kami ialah  Restoran Al Baraka ... itu ari restoran lain kan? Lupa dah apa nama restoran yg kami pegi 3 bln lepas aritu (kena jenguk balik older post), tapi dari segi rasa dia lebih kurang sama je....
Nasi Arab
Hot Pudina
 
Now dah sampai Kay Ell!!! Akan update tentang ini later...  misi seterusnya ialah..  nak ngendap baju2 raya yg cantik2... tak tau lagi nak gi mana... tgh pikir ni.. any idea?



P/S :  Jalan-jalan cari duit? Percutian kali ni sebenarnya sambil menemani IRP bekerja.

6 comments:

  1. Replies
    1. Terharunya dgn pelawaaan Mummy tu. Thanks.. Lain kali pelawa la lagi, klu MM jln sensorang.. sbb pegi kali ni bwk "rombongan Cik Kiah".. :D

      Delete
  2. ini sudah macam jalan-jalan keluar duit ni MM ;P

    ReplyDelete
  3. MM..pi cyberjaya dekat dah dengan putrajaya..buleh singgah rumah linda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. LINDA - thanks kerana sudi mempelawa patik tapi... (jawapan rujuk spt yg dinyatakan utk Mummy Gee di atas).

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...