Monday, June 4, 2012

Restoran Chillis Megamall


Edisi "jalan-jalan cari duit" kali ni sebenarnya membawa sekumpulan kanak-kanak (sepupu2 si Ain/anak sedara IRP) selain juga MIL & FIL.   Wah!.  Memang happening!!!



 
 
 Sorry gambar "ahli rombongan Cik Kiah" terpaksa diblurrkan...
almaklumlah...gadis2 pemalu mereka semua ni.... ;p


Setelah  menghantarkan makanan ke bilik hotel untuk para hadirin dan hadirat, lepas maghrib tu, IRP ajak I  dating jap!.   Kali ni ke Restoran Chilis Megamall.   










banyak pilihan minuman sebenarnya... tapi entah kenapa teh o ice pula yg terlintas di kepala (maybe sebab kepala tgh berdenyut - terlebih makan en. embek siang tadi... :D).  High blood ke?.  Rasa2nya tak la kot..

syrup gula untuk dituang ke dalam teh o ice tadi..
prawn nachos yg terlalu besar untuk I habiskan sensorang...

view yg cantik di luarnya..

p/s : IRP nak guna PC plak... terpaksa la say "good night" utk you all dgn nada terpaksa, walaupun berat di hati ini...:D, sorry blom sempat membuat kunjungan balas...insyaallah lain kali ye, masa sgt terhad skrg ni.

12 comments:

  1. seronoknya jalan-jalan cari makan malam-malam berdua-dua..hehehehhh..
    saya tak pernah pun masuk kat Chilli's. baru ni ada juga nampak kat AEON Jusco, ntah bila nak menyinggah

    ReplyDelete
    Replies
    1. WANI - Kak Mirror ingat pun ini first time kot Kak Mirror singgah Chilis ni. Rasa nak pegi lagi next time sbb mlm tadi kempunan nak makan salmon - nampak dlm menu mcm sedap. :D

      Delete
    2. malam tadi Mummy masak salmon dan goreng bodoh sayur tauge ala2 makan kat kedai jepun

      Delete
    3. Sedapnya Mummy... rugi kami tak singgah rumah Mummy mlm td.. :D

      Delete
  2. MM, macam sedap ja prawn nachos tuuuuuuuuuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap Linda bagi (penggemar2 Nachos) sbb ada udang di atasnya.

      Delete
  3. Nachos tu mmg feveret i... tapi teh o ais dan air gula first time i jumpa ni... senang la sikit kalau untuk org mcm i sebab selalu i order teh o ais tanpa gula, mesti pekedai letak gula juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. I pun first time jumpa Eny.. sangkakan mangkuk syrup tu utk basuh tangan... hehehe.

      Delete
  4. Sedapnyaaa prawn nachos tuu. Nyum nyum! Heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyum nyum... sedap kan Sarah... tapi Kak Mirror mkn time kepala tgh senoneng, tak larat nak abiskan.

      Delete
  5. besarnya prawn nachos tu miss mirror, blh share 3 org je rupanya.cantik sgt view kat luar Chillis Megamall tu, bestnya :)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...