Sunday, June 3, 2012

Sekadar sebuah update sebelum sawang membiak


Dah 3 hari tak update blog, tuan tanah busy minggu ni....  Isteri mithali ini sedang sibuk membantu suaminya menyudahkan kerja-kerja office tanpa gaji.  Hari ni last!. Yey!!!  Pastu nak jenjalan! 


telekung budak - RM40.00 - Sebelum gi opis, nyoping dulu kat Jalan Penggaram sbg "terapi".. :D

Eh you all gi "terapi" kat mana cuti2 sekolah ni??





 
jgn malu2... buat la office macam rumah sendiri...  jemput makan!





p/s :   entah pape la yg I update ni kan?.  As long tak bersawang sudah la kannn...

10 comments:

  1. hehehe..takut jek terpacul segala tarantula..nayeee..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sikit hari lagi... kalau dibiar je, memang tak mustahil la tu. :D

      Delete
  2. Love Julie Cookies? Tell about it in Your #blog now and win cash up to rm700!! ;] more info: http://mohdzulkarnain.says.com/recommendations/julies-blog-2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo ada contest ye Zul..
      Good news utk blogger. Thanks for sharing.

      Delete
  3. rajinnye..dah tlg wat kerja ofis, masak2 pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. YANA - ha'a masak... tapi kedai yg masakkan.. :D

      Delete
  4. fuyyoo sopping..saya duk umah buat muka kelat je MM..huhu

    dulu arwah atuk saya kata Penggaram tu 'nggarem' Jowo la katakan. heh

    ReplyDelete
    Replies
    1. WANI - hehehe... takde la nyoping sgt pun sebenarnya.. saja je buat gempak!

      Ha betul la tu, kitorang pun masa kecik2 panggil "Ngarrem" - ahli kelab Jawa la katakan.

      Delete
  5. penggaram tu kat mana kak?? adfe tempat soping best ker??

    ReplyDelete
    Replies
    1. NAFISA - Jalan Penggaram - satu nama jalan kat Batu Pahat, Johor.

      Nak kata tempat shopping yg terbest sgt tu takde la.. tp kalau org2 BP setakat nak cari telekung ke, baju2 kaftan, barang2 hantaran ke (kalau malas nak ke Ayer Hitam), boleh la singgah menyinggah kat situ.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...