Sunday, July 15, 2012

Jejaka-jejaka terhangat Malaya - family day part II

Sambungan kisah FAMILY DAY Part I semalam.... 

autograph sbg bukti kehadiran..

Bila menyebut tentang abang long iparku ini (gambar atas).. yg dapat didefiniskan ialah kelazatan masakannya.  Antara menu2 masakan beliau yg paling meletop ialah sup dan bawang kicap berlada.  Wahhh... memang sedap. 

Tapi don't worry, walaupun beliau tak dpt menyumbangkan tenaga semalam (atas faktor usia)... dan kempunan la en hubbyku utk merasai air tangan birasnya itu.. Untuk anda punya pasal, I akan bongkarkan satu rahsia kesedapan masakan supnya itu.   Tipnya hanyalah.... ketumbar jgn lupa sangan, bwng goreng kena byk.  Sup beliau selalunya adalah dimasak secara "tumis darat".




Ok...Sila buat ujian warna pula... warna apa yg paling banyak mendominasi ruang pada malam ni??.  







"Ya Allah ya Tuhanku.. dapatkanlah aku awek yang cun melecun..." :D

First time tau Cik Mirror nampak Lutfi tersenyum... dah  pandai bergurau dah, I loikeeeee...kalau tak selalunya dia serioussss je.. takut Cik..








Pak Imam Baha sedang berucap...




Ya jawapannya warna maroon telah mendominasi ruang sama cam langsir kat belakang tu.  Tahniah kpd semua mereka di atas...Next year jgn lupa  tunggu Siti tukar langsir kaler apa plak ye ..... :D   

**(jgn maree... gurau.... tapi maroon memang sesuai ngan you all.... jadi hensem2 semuanya...... bluekkkk :P).

Syyyy diam2.. pengerusi sdg berucap..  OOooo MS, Tengok kemain baik I tepek gambar you pun pilih2 yg hensem je tau.. yg tak berapa nak  hensem I delete... sila berbuat benda yg sama.. :D

Kurung nan biru...


Olololo.... ni napa dah menang pun muka cam nak nangis je ni Jehan??



2 comments:

  1. Gamba 1st memang hengsem...

    Kecur air liur sum dengan sambal kicap wah! Lapo-lapo-lapo...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...