Sunday, September 16, 2012

Buat duit dengan blog. Aku pun tak pernah sangka.

Kalau kita bersyukur.... Allah akan tambah lagi nikmat.
Tu la sebabnya aku kena bersyukur ni..
Bersyukurlah walau bulan lepas  cek Nuffnang aku, cuma mampu beli MP3 ni je..
tapi kurang2  ada la jugak kannnzz......



sengaja pilih pink supaya tak sama ngan Ain punya, merah..

Mana la tau arini MP3,  esok2.... IPad.... lusa sebuah keta plak... kannn.. Eh mana tau....  Korang  jgn la kedekut nak doakan aku.  Sian aku cuma dpt MP3 comel ni je, orang lain dah dpt beli rumah dah ngan duit blog mereka.  Maka, marilah puan2 mulai hari ni kita rajin2 cari duit di alam maya yg bagaikan lubuk emas ini.

Aku ni bukan penggila gadget mcm anak2 aku yg hari2 merengek ngan abah mereka nak itu nak ini, jadi takde la handset canggih macam korang, maka MP3 ni amat bermakna bagi aku terutamanya bila laki aku outstation...  Nak tau sebab apa?

Bila aku pasang earphone dia ni, serta-merta aku akan lupa donia.   Tak dengar la segala hantu bagai, penanggal dan sebagainya di luar sana..  Ya la kengkadang benda2 ni menumpang teduh atas pokok ketapang depan rumah kita, kita yg dengar pun naik ngeri... Eekkkkkk ekkkkk bunyi dia... Itu la gunanya MP3  ni.    Bleh tekan volume kuat2 dan kita tido mati sampai esok pagi.

**Acah je.. cerita seram ni hanya rekaan semata.   Aku pun tak tau apa itu pokok ketapang...Sebenarnya itu hanya ilusi dan keparanoid'an aku bila laki aku takde je...  Motif entry hanyalah untuk memotivasikan anda supaya rajin2 carik duit.




10 comments:

  1. Bestnyer, wlpn sikit, tp dh tuai gk la hasil.ym nie tk pnh cash out lg...huhu...agak2 risau gk la, tk ckp masa...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. YM - ye ke?. Siannyaa... takpe, pelan2.. mmg kena byk sabar sikit benda ni.

      Delete
  2. tahniah!. Dapat dah MP3. jenuh juga sebenarnya nak kumpul duit NN. Teruskan blogging.

    ReplyDelete
  3. Alamak MM... JS sudah seremmm la..camne nak berjaga sampai pagi nihhhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seram apanya JS?. Cerita hantu penanggal tu ke?. Ala Apak kan ada...:D

      Delete
  4. bestnya MM, murah rezeki..comey mp3 kaler fink iteww...hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Linda - atas pertolongan Linda jugak sbb rajin menjenguk MM kat sini. Hehe....mekasih.

      Delete
  5. Assalam sweetie,

    Murah rejeki you... Tahniah lagi..

    http://nurqasehbiz.blogspot.com/2012/09/ceritera-opis-open-house.html

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...