Saturday, September 22, 2012

Kerana Allah Sayangkan Aku...


"Sam, let go of those who bring you down...
...and surround yourself with 
those who bring out the best in you.."



.

  "No worries, I have Allah by my side
 and Al-Quran as my best friend..."

12 comments:

  1. Segala kesusahan... Jalan terbaik kembali pada Allah.

    ReplyDelete
  2. Askum kak sam,..


    Allah ingin berikan sesuatu dari sisiNYa,..diujinya hambaNYa2,..hanya mereka yang sabar dan redha,..serta bertawakal kepadaNYa,..akan dibuka pintu2 kepada Nya,...semoga kita semua ,..hambaNya yang memandang setiap ujian,..dari PadanganNya,...yang bersandar hanya padaNya saat senang mahupun duka,...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Eila..
      Kata2mu memberikan Kak Sam kekuatan. Thanks..

      Delete
  3. MM, be strong, mee too suffering complicated friendship issues, bila fikir fikir balik, kita stay dgn yg positive je, yg negative kita tinggalkan.. selagi tak tinggal selagi tu kita pun negative sama kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benar Eny.... Moga kita terus tabah menghadapi. Thanks so much!

      Delete
  4. MM, kuatkan hati dan doa banyak2...moga MM akan terus kuat...ameennn

    ReplyDelete
  5. lambat sikit singgah, mungkin semua dah reda. apa pun kita masih punya ramai kawan di sini. tabahkan hati dan berdoa pada Allah mohon dipermudah segala urusan ya kak Sam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Wani..
      Ya, "di sini masih punya ramai kawan" - itulah kekuatan Kak Sam skrg.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...