Sunday, October 28, 2012

Kolagen dan Kaftan


Jenguk blog....blog bersawang..
Jenguk FB....  ramai offline..
Beraya sakan ke you all ni????.
Sib baik jenguk email ..... hati jadi  berbunga2..
seronok rasanya dapat mengenali anda semua
yang ingin kelihatan cantik dan sihat bersama rumpai air/kolagen mentah ni..
Thanks atas payment, esok pagi tau  org packaging tu akan  poskan...
sabar la ye puan2 dan cik2, abih nak buat guane, poslaju cuti...
don't worry... tak akan lari gunung dikejar..

Tapi sebelum tu Kak Mirror nak pesan...
Makan biarlah constant..
Jgn baru sehari pakai... terus tengok cermin..belek2  pastu bisik2
"Eh anjal tak muka aku?". "Eh makin putih ke muka aku ni?"...

Kena sabar ye Dik Non.. tindakbalas terhadap setiap individu adalah berbeza2..
Apa2 pun yg kita makan, sebenarnya kita kena yakin.. itu yg paling utama kita kena ingat!
Macam Kak Mirror ni... once Kak Mirror telan je benda tu,
Kak Mirror anggap Kak Mirror dah buat satu pelaburan berharga pada diri sendiri..
(alahai... bukan mahal mana punnnn... ).


Buat masa ni Kak Mirror tak nak cakap  perubahan2 yg Kak Mirror dah rasa.. sebab
Kak Mirror takut cermin Ahkak rupanya tipu ahkak.. hahaha (apa taknya tengok cermin malam2 pastu lupa baca doa).... Tapi yg paling ketara... makan kolagen ni, kita kekal kenyang... sesuai la tu, kan IRP suka sangat bininya cekeding.. 




Cantik tak kaftan2 Sophie Paris ni?.   MIL nak yg dua ni (warna merah belah kanan dgn pix bwh). Of course beliau akan pakai dengan inner utk pix atas tu, then pix bawah akan dimatchingkan dengan abaya katanya.   I memang tak minat berkaftan2 ni (boleh ke penjual cakap macam ni?)  :D.   Nanti I cek dulu stok sama ada, ia ada lg atau tak, kalau ada lagi..sesiapa yg berminat tu sila roger2   di :  missmirror@ymail.com untuk sedondon dgn my MIL .  ;D ...SERIOUS BUYER ONLY!

NOTA TENTANG KOLAGEN  :
*Org diawal2 pregnant tidak digalakkan makan kolagen.
*Di awal2 pengambilan ada yg mengalami pening2 sbb sdg berlakunya tindakbalas ke atas toksin2.. (tapi alhamdulillah I tak mengalaminya).
*Bagi yg mengalami  alahan atau sebagainya, sila dapatkan khidmat nasihat doktor anda terlebih dahulu sebelum memakannya.



4 comments:

  1. akakkkk. akak jual ape??? fie nak teropong jgk! meh add fie kat fb boleh? http://www.facebook.com/fifi.rahmat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak jual kolagen mentah dgn barangan Sopie Paris Fie.

      Boleh... nanti Akak Add Fie kat FB ye jap lg.

      Delete
  2. saya di awal kehamilan. jadi selamat duit drpd tergoda membeli kolagen itu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nafisa - lepas habis pantang, after 2 bulan bersalin.. datang lagi baca entry ni ye ;D

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...