Friday, November 16, 2012

Masa menangis telah tamat..

"Masa menangis telah tamat, selamat tinggal kesedihan... ingin ceria dan menceriakan ".
Ha itu la azam aku kalau ada yg bertanya .. "Sammm, apa azam kau tahun ni?".

Salam maal hijrah sahabat2 semua.   Semoga tahun2 mendatang memberikan keceriaan buat anda.





Kerjamu adalah kerjamu, ku tak akan busy body... tapi duitmu adalah duitku jua...


*pix atas --->  sewaktu berpusing2 satu bandar Jay Bee menemani suamiku membuat lawatan tapak.. Sekian lama I makan gaji buta, akhirnya IRP dah berjaya buat aku migrain semalam kerana berpusing2 satu malaya.  Tak pepasal Ain pun termigrain sama... .


Takde mananya I nak busy body dgn urusan keja somi I sebenarnya (kejamu adalah kejamu, tapi duitmu adalah duitku jua... khe3)..... tp sekali-sekala bila anak2 bercuti sekolah sedikit pendedahan perlu diberikan  kepada mereka supaya mereka teringsap... ingat senang ke nak cari duit... ha??.  




Masih di rumah MIL.    MIL suruh I masak mee hoon bakso campak2 ni untuk breakfast.  Sedap gamaknya... kih3... perasan.


KN message aku  "Napa tak update blog?.  Upload la pix banyak2..".
Sorry,  lain kali la  I upload pix yg best2 sikit sbb skrg ni I busy sikit.   Maka cuci je la mata tengok pix handbag oren ni (klik sini untuk belian), I berkenan... sayangnya Ain dah bebel "Handbag Mama kan dah banyak!".    Banyak ke?.    Entahlah....




8 comments:

  1. beli je bah kalau sudah berkenan.hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul bah tu... (betul ke ayat Kak Mirror ni..hahaha)

      Delete
  2. Sesekali ikut pergi site visit best juga. Cuaca sekarang pun tak panas tapi kalau hujan jagalah kasut.

    Cantik beg oren tu Sam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan KakZakie kan..
      Seronok ikut pi site visit biarpun meletihkan.

      Kalau akak kata beg tu cantik, saya akan beli nanti. ;)

      Delete
  3. KAk mirror kuat nanges eh? heheh..(lawak je) wah wah apa lagi rembat la satu handbag tu..santekkk owhhh

    ReplyDelete
  4. kasi rembat jea..
    kan duit mu duit ku juga..
    tapi duitku duitku jua..
    huwaaa..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...