Sunday, November 18, 2012

Menceriakan diri.... (6 gambar)

Aduh anak-anak I ni...
patut dah tido tau..
tapi sanggup mereka tersengguk2 menunggu depan pintu hingga kami pulang..
Pulang dari mana?
biarlah gambar menjelaskan segalanya...
kita layan zassttttt!!!



Menghabiskan malam minggu bersama insan2 tersayang...


Then... ngeteh2 plak kat BP walk..  diorang ngeteh, I nge"air suam" je... kan tgh pantang ( makan kolagen katakannn.. no kafein kay!)


Boleh tahan gak diorang punya burger ni...   boleh dicuba lagi lain kali..
Menu2 lain yg terdapat di sekitarnya ialah nasi lemak, roti bakar, yong taufu dan lain2..







Menggedix2 jap....  sambil menonton AIM...


Mayaya..




*agenda akan berkesinambungan di Kay Ell pulak....
*jatuh cinta semula pd hubby atas lagu merdu yg dibawakannya tadi.. ( ngada dan gedixnyaaa statement ini.... uwekkk! muntah!)


p/s :  kpd pelanggan2 yg dihormati, terima kasih atas email2 pertanyaan dari anda... actually I am so happy bila dpt bertukar2 fikiran dgn anda tentang tip2 kecantikan.   Tentang tip penjagaan rambut gugur... insyaallah lain kali Kak Mirror buat entry ye..
         


8 comments:

  1. Salam MM.. tu yg tak order order lagi kolagen, tak sanggup nak tinggalkan kopi hehehe!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Eny..
      Mmg seksa meninggalkan kopi (lagi2 lately ni anak I balik sekolah suka bwk kopi 2 in 1, beli ngan cikgu dia.. sedap plak tu)... tapi I gagahkan diri dan kuatkan iman.. hehe.

      Delete
  2. MM kelihatannya seperti anak dara tawww... berseri-seri gteww...

    ReplyDelete
  3. sampai hati tak ajak!!! hee hee hee

    ReplyDelete
  4. lambat lagi nak beranak ni....perasaan dah meronta ronta nak makan kolagen ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada certain org makan kolagen bila kandungan dah lebih dari 3 bulan, tp I pulak... tak berapa galakkan. No matter apa pun org lain nak kata, pada I tetap tegas tak akan galakkan.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...